Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul de la Csikszereda îi răspunde bulgarului Dimitrov: "Am auzit ce a zis. Nu îi doresc să rămână în mocirlă, dar..."

Antrenorul de la Csikszereda îi răspunde bulgarului Dimitrov: "Am auzit ce a zis. Nu îi doresc să rămână în mocirlă, dar..."

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Csikszereda, Valentin Suciu, a rescunoscut superioritatea Universităţii Craiova, care s-a calificat joi seară în semifinalele Cupei României, dar a punctat că formaţia sa a avut de suferit din cauza lipsei meciurilor oficiale.

"Noi nu avem jocuri oficiale. Jocurile impun ritm de joc, ceea ce la noi încă nu este, nu are de unde să fie. Craiova poate să alinieze două echipe identice care să joace la fel. Are un lot foarte valoros", a spus Valentin Suciu, la Telekom Sport.

Tehnicianul de la Csikszereda s-a referit şi la starea gazonului şi a comentat şi afirmaţiile bulgarului Radoslav Dimitrov. Fundaşul dreapta al Universităţii Craiova a spus că nu a întâlnit un asemenea gazon nici la meciurile de juniori, din ţara sa.

"Dacă veneaţi acum trei luni, era cu totul altceva. La meciul cu Dinamo a arătat destul de bine pentru o echipă de liga a treia. S-au făcut eforturi extraordinare pentru a se disputa acest joc acasă la noi. Gândiţi-vă că 30 de centimetri de zăpadă s-au deszăpezit de patru ori de pe acest teren numai în acest an. Am încercat, dar din păcate mai mult nu am putut să facem ca să arate terenul mai bine.

Am auzit că Dimitrov nu a mai jucat de la juniori în mocirlă. Nu îi doresc să se întoarcă la mocirlă, dar astea sunt condiţiile. El e jucător profesionist şi trebuie să îşi vadă de treabă", a încheiat Valentin Suciu.

Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului, este ultima echipă calificată în semifinalele Cupei României, după ce s-a impus, joi seară, la Miercurea Ciuc, scor 3-0, în faţa echipei locale, Csikszereda, din liga a treia.

Radoslav Dimitrov, Cristi Bărbuţ şi Elvir Koljic au marcat golurile unui succes obţinut fără probleme de echipa lui Devis Mangia, în ciuda stării precare a gazonului de la Miercurea Ciuc.

Universitatea Craiova se alătură formaţiilor FC Viitorul, Astra Giurgiu şi CFR Cluj, în semifinalele Cupei României, competiţie pe care oltenii au câştigat-o anul trecut în urma unei finale cu FC Hermannstadt.

Afla mai multe despre: suciu 

viewscnt
Articole similare