Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul de la Esbjerg l-a trecut pe Adrian Petre pe "linie moartă". Detalii de ultimă oră din Danemarca. Profită FCSB?

Antrenorul de la Esbjerg l-a trecut pe Adrian Petre pe "linie moartă". Detalii de ultimă oră din Danemarca. Profită FCSB?

Fotbal

Comentarii

Formaţia la care activează atacantul român Adrian Petre, Esbjerg, a fost învinsă pe teren propriu, duminică, de Aarhus, scor 1-2 (0-1), într-o partidă din etapa 18-a a campionatului danez. Cu toate acestea, previziunile legate de viitorul jucătorului român nu sunt tocmai cele roz.

Antrenorul celor de la Esbjerg este danezul Lars Olsen, o mai veche cunoştinţă a românilor, deoarece este şi selecţioner al Insululelor Feroe. Se pare că scandinavul nu prea iubeşte românii, aşa că l-a trecut pe banca de rezerve pe Adrian Petre, iar şansele ca românul să revină în "primul 11" prea curând, sunt scăzute. Lars Olsen, care este adeptul sistemului 4-4-2, a declarat că este foarte mulţumit de cei doi atacanţi ai săi din meciul cu Aarhus, Mohammed Dauda şi Yuri Yakovenko.

"Cei doi atacanţi  au colaborat foarte bine, iar jocul de presing a funcţionat foarte bine,", a anunţat Olsen pentru JydskeVestkysten. Publicaţia daneză a confirmat faptul că Adrian Petre nu face parte din planurile lui Olsen deoarece are lacune tactice şi nu este la fel de rapid precum Dauda şi Yakovenko.

Lars Olsen şi-a implementat acest stil de joc, 4-4-2, iar cine nu a înţeles principiile de bază a fost trecut pe banca de rezervă. În afara lui Adrian Petre, mai sunt şi alţi "grei" ai echipei, cu zeci de prezenţe pentru Esbjerg în ultimii ani. Cum este şi cazul internaţionalului finlandez Markus Halsti.

Adrian Petre nu a mai fost titularizat de cinci runde, iar în ultimele două nici nu a mai fost introdus pe teren. Românul are 3 goluri în 13 prezenţe la Esbjerg, în acest sezon. Formaţia sa este penultima în clasamentul Danemarcei.

Adrian Petre, cale liberă spre FCSB. Antrenorul de la Esbjerg l-a trecut pe român pe "linie moartă", iar ruptura pare inevitabilă. "Vedem în această iarnă"

În urmă cu mai puţin de o lună, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a recunoscut că nu a renunţat la ideea de a-l transferat pe Adrian Petre (21 de ani). Latifundiarul din Pipera îl urmăreşte pe jucătorul arădean de câteva sezoane bune, însă acum şi-l doreşte mai mult ca niciodată. Singurul impediment pare să fie suma foarte mare pe care o cer danezii în schimbul jucătorului. Acum, când relaţia din club şi jucător pare să fi intrat în impas, Gigi Becali poate profita mai mult ca niciodată să ajungă la o soluţie de mijloc cu oficialii lui Esbjerg.

"Pe Adrian Petre au cerut ăia 3 milioane de euro, da nu vrea el să vină. Oricum, eu mai mult de un milion, un milion şi ceva nu dau. Acum să vedem în această iarnă. O să încercăm să-l aducem, dar trebuie să-l convingem pe el, să-l convingem pe băiat să vină", declara Gigi Becali, în urmă cu câteva săptămâni.

Cota de piaţă a internaţionalului român de tineret, conform Transfermarkt, este de 1.5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare