Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul de la Mlada Boleslav, discurs plin de fair-play după ce a fost eliminat de FCSB. Ce a declarat în presa din ţara sa

Antrenorul de la Mlada Boleslav, discurs plin de fair-play după ce a fost eliminat de FCSB. Ce a declarat în presa din ţara sa

UEFA Europa League

Comentarii

Jozef Weber, antrenorul de la Mlada Boleslav, a fost fair-play la finalul meciului cu FCSB şi a declarat că vicecampioana României a fost echipa mai bună şi a meritat să se califice.

FCSB s-a chinuit cu Mlada, în turul 3 al Europa League şi s-a calificat abia cu 1-0 la general. Însă slovacul Jozef Weber a declarat pentru presa din ţara sa că FCSB a fost echipa mai bună şi a meritat să se califice. Antrenorul în vârstă de 48 de ani susţine că jucătorii săi ar fi trebuit să prindă cea mai bună zi a lor, pentru a avea vreo şansă la calificare:

”Visul nostru s-a terminat. Dacă vrem să învingem un asemenea adversar, trebuie să transformăm acele puţine ocazii şi să performăm peste medie. Am făcut asta în unele momente ale meciului, dar nu suficient de mult pentru a ne califica. Plus că am fost naivi şi am avut şi jucător eliminat”, a declarat Jozef Weber, citat de hlavnespravy.sk.

Afla mai multe despre: jozef weber 

viewscnt
Articole similare