Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul din Liga 1 admirat de Edi Iordănescu, deşi e într-o situaţie dificilă: "Lui îi prevăd un viitor deosebit în cariera de antrenor"

Antrenorul din Liga 1 admirat de Edi Iordănescu, deşi e într-o situaţie dificilă: "Lui îi prevăd un viitor deosebit în cariera de antrenor"

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB-ului, Edi Iordănescu, şi-a arătat susţinerea pentru Adrian Mutu, cel cu care se va duela în U Craiova 1948 - FCSB, în Liga 1, în etapa următoare.

Antrenorul din Liga 1 lăudat de Edi Iordănescu

Sâmbătă, de la 20:00, are loc un nou duel al orgoliilor, între U Craiova 1948 şi FCSB, în Oltenia, în direct pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

Iordănescu junior a prefaţat partida, a anunţat că merge la victorie în Oltenia şi a vorbit despre Adi Mutu, pe care l-a lăudat: "Ne-am redresat şi ne-am conectat la ce urmează. Avem un adversar în faţă cu tradiţie, cu sporteri. Mă aştept la un joc dificil. Trebuie să răspundem cum trebuie, să avem continuitate. Vrem victoria, recunosc că nu ne ducem şi cu planul B, suntem pregătiţi pentru o poziţie serioasă.

Lui Adi Mutu îi prevăd un viitor deosebit în cariera de antrenor. E un club care investeşte mult (n.r. - U Craiova 1948). Cred că puteau avea mai multe puncte cu puţină şansă, le-am văzut meciurile şi lejer 4-5 puncte puteau avea în plus. Se vede consistenţă, coerenţă în jocul lor. Trebuie să aducem puncte să putem recupera", a declarat antrenorul FCSB. 

Oltenii pregătiţi de Mutu sunt pe locul 12 în Liga 1, cu opt puncte, în timp ce FCSB e pe şapte, cu 12 puncte. 

U Craiova 1948, anunţ oficial despre Adrian Mutu

Adrian Mititelu şi conducerea clubului l-au asigurat pe fostul selecţioner de la U21 că nu se pune problema schimbării lui. Conducerea a pus accentul pe răbdare: "Nu se poate face primăvară dupa 8 etape, dar nici îngheţ. Mai sunt multe meciuri de disputat şi, cu siguranţă, echipa va intra pe o pantă ascendentă. Haideţi cu toţii la stadion, sâmbătă, de la ora 20:00, unde echipa noastră va înfrunta veşnica rivală din Bucureşti, după 10 ani. Echipa are nevoie de susţinere, încredere şi încurajări!”, se arată pe pagina de Facebook a clubului.

Încă o vedetă, OUT de la CFR Cluj! "Negociem rezilierea". A rupt tăcerea şi a divulgat tot ce se întâmplă

Afla mai multe despre: edi iordanescufcsbadrian mutuadi mutu 

viewscnt
Articole similare