Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul din Liga 1 care i-a impresionat pe Panduru şi Cornel Dinu: ”A gândit perfect meciul” EXCLUSIV

Antrenorul din Liga 1 care i-a impresionat pe Panduru şi Cornel Dinu: ”A gândit perfect meciul” EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru şi Cornel Dinu s-au arătat impresionaţi de felul în care Mihai Iosif, tehnicianul Rapidului, a pregătit meciul contra campioanei CFR Cluj.

Atât Basarab Panduru cât şi Cornel Dinu consideră că Mihai Iosif a gândit perfect partida contra campioanei României, CFR Cluj. Ei au subliniat importanţa sistemului defensiv pregătit de Iosif în partida contra echipei lui Dan Petrescu.

Rapid a schimbat sistemul de joc pentru acest meci, antrenorul giuleştenilor apelând la o linie de cinci fundaşi, cu Săpunaru, Dandea şi Dragoş Grigore în centrul apărării.

”Sunt meciurile care îi convin Rapidului. Toată lumea se mobilizează la meciuri importante, iar stilul de joc îi avantajează. Iosif a gândit perfect jocul cu acest 5-4-1. Nu au avut fundaş dreapta, au jucat cu Hlistei improvizaţie, dar a făcut toată banda bine. I-au surprins pe cei de la CFR şi au marcat două goluri. Am fost surprins şi de primul 11 al CFR-ului pentru că Dan Petrescu nu a câştigat campionate cu formula asta. Rar vezi la Dan Petrescu asemenea echipă de atac. Au fost surprinşi de dorinţa Rapidului, de felul în care a pus Iosif echipa în teren.” a mărturisit Basarab Panduru.

”Mihai Iosif a gândit perfect jocul din toate punctele de vedere. A blocat exact CFR-ul. Are doi jucători foarte rapizi pe benzi, Hlistei şi Stahl, care contează foarte mult. La fel trioul din defensivă care este foarte puternic când joacă împreună. Nu au dat spaţii, iar per total, CFR are doar două situaţii de gol. Rapid, până acum, nu ştiu dacă a jucat cu cinci jucători pe linia de fund. De regulă cu patru, poate într-un meci a jucat aşa. Crepulja şi Albu se închid foarte bine” a subliniat şi Cornel Dinu.

  • Formula de start a Rapidului contra lui CFR Cluj: Moldovan - Hlistei, Dandea, Săpunaru, Grigore, Jr. Moraes - Sefer, Albu, Crepulja, Stahl - Ad. Bălan

Rapid Bucureşti a învins duminică seară, la Mioveni, cu scorul de 2-0, formaţia CFR Cluj, într-un meci din etapa a XII-a a primului eşalon. Adrian Bălan a marcat ambele goluri ale giuleştenilor. Tot Bălan a mai punctat o dată în minutul 45, dar reuşita sa a fost anulată pentru ofsaid.

Afla mai multe despre: pandurucornel dinumihai iosifrapidcfr cluj 

viewscnt
Articole similare