Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul din Liga 1 care l-a dat pe spate pe Basarab Panduru: "Numai laude pentru el şi pentru echipă. Îţi face plăcere să te uiţi la ei"

Antrenorul din Liga 1 care l-a dat pe spate pe Basarab Panduru: "Numai laude pentru el şi pentru echipă. Îţi face plăcere să te uiţi la ei"

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru este plăcut impresionat de antrenorul Marius Croitoru şi de fotbalul practicat de FC Botoşani.

Echipa moldavă este revelaţia sezonului în Liga 1, reuşind să încheie sezonul regulat peste FCSB, pe locul al treilea.

"Numai laude pentru Croitoru şi pentru echipă. Dar şi pentru felul în care a abordat campionatul, un fotbal pozitiv, un fotbal de atac, un fotbal la care îţi făcea plăcere să te uiţi", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91.

În schimb, Panduru este dezamăgit de Mircea Rednic: "De cealaltă parte, nu mă aşteptam niciodată ca Mircea Rednic să fie singurul antrenor, după patru etape, fără niciun punct. Văd că Iaşiul deja e specialistă în înfrângeri. Dacă ştie ceva, ştie să piardă. Dar nu aşa, ştie să piardă la greu. Sunt nouă înfrângeri la rând.

L-am auzit spunând că <domne, staţi puţin, am venit la o echipă care pierdea meciuri...>> Păi da, tocmai de-aia te-au adus pe tine, ca nume, să nu mai piardă meciuri. Atunci rămânea antrenorul ăla care era şi pierdea cu el în continuare. Te-au adus pe tine, care eşti un nume totuşi în campionatul nostru, să schimbi foaia asta şi să aduci victoriile".

FC Botoşani a învins Poli Iaşi, scor 2-1, în ultimul meci din sezonul regulat al Ligii 1

Formaţia FC Botoşani a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Poli Iaşi, în ultimul meci al sezonului regulat al Ligii I. Pentru FC Botoşani au marcat Keyta '47 şi Dugandzic '55, iar pentru Poli Iaşi a punctat Omoh '30.

Afla mai multe despre: liga 1basarab pandurumarius croitoru 

viewscnt
Articole similare