Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul din Liga 1 care l-a dat pe spate pe Lucian Sânmărtean: ”Mi s-a părut deosebit, e un tip inteligent, îmi place” | EXCLUSIV

Antrenorul din Liga 1 care l-a dat pe spate pe Lucian Sânmărtean: ”Mi s-a părut deosebit, e un tip inteligent, îmi place” | EXCLUSIVgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Într-un interviu cu Telekom Sport, Lucian Sânmărtean a dezvăluit că este un admirator al unui nou antrenor din Liga 1.

Lucian Sânmărtean a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători români pe finalul carierei sale, deşi vârsta l-a prevenit din a deveni cunoscut ca unul dintre marii noştri fotbalişti.

În schimb, fanii şi-l vor aminti pe fostul jucător de la Vaslui sau FCSB pentru execuţiile, devierile şi pasele senzaţionale de care era capabil, chiar dacă a reuşit să se remarce doar pe final de carieră.

Ultima echipă la care a evoluat Sânmărtean în cariera sa a fost FC Voluntari, formaţie alături de care a reuşit să câştige Cupa României.

La echipa ilfoveană a avut fostul internaţional român şansa de a juca sub comanda unuia dintre cei mai mari jucători din istoria României, Adi Mutu.

”Briliantul”, devenit antrenor principal, nu interimar, între timp, a fost lăudat de Sânmărtean, care este convins că Mutu va face o treabă de calitate în Giuleşti.

Adus pe banca Rapidului în locul lui Iosif, ”Briliantul” a reuşit să câştige ambele meciuri disputate până acum, care au fost totuşi împotriva Academicii Clinceni şi lui Dinamo.

Antrenorul din Liga 1 care l-a dat pe spate pe Lucian Sânmărtean

La Voluntari mi s-a părut deosebit din punct de vedere al discursului cu jucătorii în vârstă.

Nu credeam că se poate duce la nivelul celor mai jos, fiindcă îi ştim personalitatea şi cum e construit, dar e un tip inteligent, care a ştiut să lase fotbalul deoparte şi să ia hainele de antrenor şi să facă treabă foarte bună.

Îmi place, are energie şi vrea să iasă şi antrenor în puţin timp... momentele care trebuie să strălucească.

La Rapid a venit, are rezultate bune deocamdată, va trebui să îl ţină rezultatele mult şi bine, pentru că este o atmosferă destul de delicată.

Dacă nu va avea rezultate, s-ar putea să aibă probleme.

Nu mi-aş face probleme, e o personalitate puternică, va face echipa să joace şi să aibă rezultate”, a declarat Lucian Sânmărtean, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare