Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul din Liga 1 care-l laudă pe Gigi Becali: "Are o inteligenţă nativă extraordinară. Pe el trebuie să îl înveţi fotbal"

Antrenorul din Liga 1 care-l laudă pe Gigi Becali: "Are o inteligenţă nativă extraordinară. Pe el trebuie să îl înveţi fotbal"

FCSB

Comentarii

FCSB şi Academica Clinceni se întâlnesc sâmbătă, de la 21:00, în Liga 1, iar antrenorul oaspeţilor, Ionuţ Chirilă, l-a lăudat pe finanţatorul gazdelor, Gigi Becali.

Ionuţ Chirilă, despre Gigi Becali: "Eu nu sunt de acord cu ce se spune"

Noul antrenor al Academicii Clinceni aşteaptă cel mai greu meci de când a preluat echipa din Ilfov. Ionuţ Chirilă i-a luat apărarea lui Gigi Becali şi consideră că omul de afaceri nu a fost înconjurat de persoanele potrivite, în ultimii ani. 

”Eu nu sunt de acord cu ce se spune. Gigi Becali are o inteligenţă nativă extraordinară. Trebuie să fii stăpân pe tine şi să îi explici ce faci. Dacă Iordănescu va face asta, va avea un viitor bun şi lung la Steaua (n.r. - FCSB). Nu au găsit cei care au avut managementul tehnic pe mână comunicarea cu el. De ce nu poţi să lucrezi? Pe el trebuie să îl înveţi fotbal”, a declarat Ionuţ Chirilă la conferinţa de presă.

”În ultimii 4-5 ani au ales crema fotbalului românesc, faptul că nu au câştigat un titlu a fost pentru că nu s-au sincronizat şi nu au creat acel bloc funcţional să învingă CFR-ul, a fost un conglomerat de valori individuale”, a mai spus Ionuţ Chirilă.

Meciul dintre FCSB şi Academica Clinceni are loc sâmbătă, de la 21:00, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: gigi becaliionut chirilaedward iordanescu 

viewscnt
Articole similare