Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul din Liga 1 confimat pentru următorul sezon! "Unii îi credeau retrogradaţi. Am închis gura multora" FOTO

Antrenorul din Liga 1 confimat pentru următorul sezon! "Unii îi credeau retrogradaţi. Am închis gura multora" FOTO

UTA

Comentarii

UTA Arad şi-a ales antrenorul pentru următorul sezon. Tehnicianul Laszlo Balint rămâne pe banca nou-promovatei, după ce a reuşit să o salveze de la retrogradare.

Laszlo Balint rămâne antrenor la UTA Arad

Nou-promovata a jucat în play-out, după sezonul regular şi nu a avut emoţii privind retrogradarea. Pe acest final de sezon, UTA Arad e pe al treilea loc din play-out, la egalitate cu FC Argeş şi la patru puncte sub Chindia Târgovişte. 

Laszlo Balint a fost recompensat şi a primit încrederea conducerii. Antrenorul a fost confirmat în funcţie şi pentru noul sezon. Anunţul a fost făcut de impresarul Bogdan Apostu, fost fotbalist la UTA şi un apropiat al clubului. 

"Am început ca doi nebuni un proiect ambiţios la un club pe care l-am slujit cu dragoste ani în şir. Ne-am bătut cu milioane de euro aruncate de cluburi cu ştaif, am trecut împreună peste greutăţi şi încercări. Iar vârful icebergului a fost promovarea. Mulţi dădeau UTA victima sigură. În Liga1. Unii îi credeau retrogradaţi până să îi vadă jucând. Azi, după ce am închis gura multora, decidem să mergem mai departe. Iar la cum îl cunosc eu pe Gyuszi Balint sunt convins că acest mai departe înseamnă şi obligă la performanţă. UTA continuă cu Balint şi în sezonul următor de Liga1!", a anunţat impresarul. 

Laszlo Balint este antrenor la UTA Arad din 2019, după ce le-a mai condus pe: Tărlungeni, Academica Clinceni, ASA Târgu Mureş, Csikszereda, Sportul Snagov şi Metaloglobus. 

Afla mai multe despre: uta aradlaszlo balint 

viewscnt
Articole similare