Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul dorit de Barca a comentat zvonurile din ultima vreme: ”Nu au existat discuţii”

Antrenorul dorit de Barca a comentat zvonurile din ultima vreme: ”Nu au existat discuţii”

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Koeman este tot mai aproape de a fi înlocuit de Barcelona. După umilinţa 0-3 cu Benfica, Joan Laporta şi conducătorii clubului catalan s-au întâlnit pentru a conveni asurpa unuia dintre cadidaţii

Unul dintre numele vehiculate este cel al lui Philip Cocu, dar principalele variante rămân Roberto Martinez şi Xavi Hernandez.

Selecţionerul Belgiei a explicat pentru Het Laatste Nieuws care este situaţia sa: ”Nu există discuţii cu Barcelona. Îl respect pe Jordi Cruyff, dar separăm detaliile private de cele profesionale. În niciun moment nu am discutat cu el despre Barca. În plus, nu cred că el va decide viitorul antrenor al Barcelonei” a comentat Roberto Martinez.

În vârstă de 48 de ani, Roberto Martinez e selecţionerul Belgiei din vara lui 2016, după ce a pregătit pe Swansea şi Everton. Cu Martinez la cârmă, Belgia a terminat pe locul trei la Mondialul din 2018 şi a jucat semifinalele EURO 2020.

Antrenorul spaniol l-a înlocuit pe Marc Wilmots pe banca Belgiei şi e considerat potrivit şi datorită faptului că s-a impus într-un vestiar plin de vedete precum al naţionalei "Dracilor roşii".

Afla mai multe despre: roberto martinez 

viewscnt
Articole similare