Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul dorit de FCSB a fost văzut în Suedia: ”Am şi alte oferte!” Unde ar putea antrena

Antrenorul dorit de FCSB a fost văzut în Suedia: ”Am şi alte oferte!” Unde ar putea antrenagalerie foto

Superliga

Comentarii

Stuart Baxter, antrenor dorit de FCSB, se află în această perioadă în Suedia, de unde spune că are mai multe oferte. Scoţianul în vârstă de 66 de ani ar putea reveni la AIK Stockholm, club pentru care a mai lucrat în trecut.

Un nume surprinzător a apărut pe lista făcută de oficialii FCSB-ului pentru postul de antrenor. Stuart Baxter, fost selecţioner al naţionalei Africii de Sud, a dezvăluit că a fost ofertat de vicecampioana României. În prezent liber de contract, Stuart Baxter spune că nu duce lipsă de oferte şi presa din Africa de Sud a scris că este dorit şi de Orlando Pirates.

Antrenorul în vârstă de 66 de ani a negat însă că ar fi primit vreo ofertă de la Pirates şi subliniază că obiectivul său este să antreneze acum în Europa. Baxter a reconfirmat oferta de la FCSB, dar spune că are propuneri şi de la alte cluburi şi una dintre variante ar fi să rămână în Suedia, acolo unde a lucrat timp de mai mulţi ani:

”Nu există niciun adevăr în zvonurile care mă dau la Orlando Pirates, chiar dacă îi respect ca şi club de fotbal. Chiar dacă ar fi să revin la un moment dat în Africa de Sud, nu va fi acum, pentru că m-am întors în Suedia să evaluez opţiunile de aici. A fost interes pentru mine din partea Stelei Bucureşti şi, de asemenea, a existat interes şi din alte ţări. Tocmai ce am fost invitat la Stockholm să fac parte din delegaţia lui AIK, în meciul din Europa League cu Celtic, aşa că acesta va fi următorul lucru programat în agenda mea”, a declarat Orlando Pirates pentru sport24.co.za.



În vârstă de 66 de ani, Stuart Baxter le-a pregătit de-a lungul carierei pe IF Skarp (Norvegia), Vitoria Setubal (Portugalia), Halmstad (Suedia), Sanf. Hiroshima (Japonia), Vissel Kobe (Japonia), AIK Stockholm (Suedia), FK Lyn (Norvegia), Anglia U19, naţionala Africii de Sud, din nou Vissel Kobe, Helsingborg (Suedia), naţionala Finlandei, din nou AIK, Kaizer Chiefs (Africa de Sud), Genclerbirligi (Turcia), SuperSport United (Africa de Sud) şi naţionala Africii de Sud.

Afla mai multe despre: stuart baxter 

viewscnt
Articole similare