Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul dorit de FCSB care a încercat să facă un pact cu Gigi Becali: "Eu făceam echipa, mi-a cerut să-l las să facă măcar schimbările!" Dezvăluiri uluitoare de la negocieri

Antrenorul dorit de FCSB care a încercat să facă un pact cu Gigi Becali: "Eu făceam echipa, mi-a cerut să-l las să facă măcar schimbările!" Dezvăluiri uluitoare de la negocieri

Superliga

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) e cunoscut pentru modul cum lucrează cu antrenorii de la FCSB, însă un tehnician consacrat în Liga 1 a încercat să-l abată de la "drumul" său. Toni Conceicao (58 de ani), fost antrenor la CFR Cluj în trei mandate, a fost dorit de Becali la FCSB şi, la negocieri, a încercat să facă un pact cu patronul roş-albaştrilor.

Invitat în emisiunea Sport Report, la Telekom Sport, Ilie Poenaru, antrenorul Clinceniului, a dezvăluit că a fost căutat de Gigi Becali pentru a prelua FCSB, atunci când vicecampioana României căuta un tehnician, şi a "dat din casă". Poenaru a spus că, în acel moment, Becali negocia şi cu Toni Conceicao, iar portughezul a încercat să ajungă la o înţelegere cu patronul FCSB în ceea ce priveşte implicarea la echipă.

Toni Conceicao a încercat să-l convingă pe Gigi Becali: patronul face echipa, antrenorul doar schimbările!

Ilie Poenaru a spus că Gigi Becali i l-a dat exemplu pe Toni Conceicao în momentul când a venit vorba despre implicarea sa la echipă, într-un eventual mandat la FCSB: "<<Toţi care au venit, au făcut ca mine. Şi Conceicao ăsta...>> Acum poate mă aude şi spune că dau din casă. <<Mi-a cerut, dacă nu îl las să facă echipa, măcar să facă schimbările>>", a spus Ilie Poenaru, la Telekom Sport.

Toni Conceicao a antrenat în Liga 1, pe CFR Cluj, în trei mandate. În 2009, din aprilie până în noiembrie, apoi între decembrie 2015 şi iunie 2016. Ultimul mandat al portughezului a fost între iulie 2018 şi februarie 2019.

Conceicao ar fi acceptat intervenţii din partea şefilor la echipă, prin contract, la CFR Cluj!

În 2018, Fanatik a scris despre faptul că portughezul Toni Conceicao ar fi acceptat să-i fie trecută în contract o clauză prin care era de acord să face echipa de start – inclusiv în meciurile amicale, nu doar cele oficiale – doar după ce se consultă cu şefii. Toni Conceicao a câştigat două Cupe ale României (2009 şi 2016), dar şi o Supercupă a României (2010).

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbantrenortoni conceicaoschimbariinterventii 

viewscnt
Articole similare