Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul dorit în locul lui Rădoi nu poate semna! Naţionala, vis interzis: "Nu are clauză!" | EXCLUSIV

Antrenorul dorit în locul lui Rădoi nu poate semna! Naţionala, vis interzis: "Nu are clauză!" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Numele lui Dan Petrescu (53 de ani) e pe buzele multor specialişti când vine vorba de postul de selecţioner al naţionalei României, dacă Mirel Rădoi va pleca. Doar că "Burusucul" nu poate semna cu naţionala României. Dan Petrescu are contract cu CFR Cluj, iar înţelegerea nu conţine o clauză care să-l elibereze în cazul în care e dorit la prima reprezentativă.

Antrenorul dorit în locul lui Rădoi nu poate semna! Naţionala, vis interzis: "Nu are clauză!" | EXCLUSIV

Mirel Rădoi poate fi, la meciul cu Liechtenstein, la ultima partidă ca selecţioner al României. Contractul lui Mirel Rădoi cu echipa naţională se termină la finalul lunii noiembrie, după preliminariile CM 2022, iar toate semnele indică faptul că acesta nu va mai continua pe banca tehnică.

Atunci când vine vorba despre postul de selecţioner, unul dintre numele cele mai pronunţate este cel al lui Dan Petrescu. Antrenorul CFR-ului are un contract pe termen lung în Gruia, după revenirea la formaţia cu care a câştigat trei titluri de campioană la rând, însă înţelegerea sa nu conţine o clauză care să-l elibereze dacă e dorit la naţionala României.

Invitat la Telekom Sport, Marius Bilaşco, oficial al CFR-ului, a spus că Dan Petrescu nu are clauză specială pentru naţională în contract şi că în Gruia e nevoie de continuitate: "Nu are clauză. Nu ştiu, s-a negociat cu patronul, a fost o înţelegere între ei doi. Când s-a bătut palma, s-a bătut pe o perioadă mai lungă. E nevoie de continuitate", a spus Marius Bilaşco, la Telekom Sport.

Înlocuitorul lui Mirel Rădoi, un norocos? "Vorbim peste un an"

În contextul incertitudinii postului de selecţioner al României, cu Mirel Rădoi care cel mai probabil va pleca, Daniel Pancu a vorbit la Telekom Sport despre viitorul antrenor al României. "Pancone" crede că umrătorul selecţioner va fi un noroc pentru că va găsi o echipă naţională cu anumite buze puse de Mirel Rădoi, dar şi cu jucători mai maturi, rodaţi şi mai pregătiţi de performanţă.

"Următorul selecţioner, dacă nu rămâne Rădoi, va fi un norocos. Vorbim peste un an. Rădoi a pus nişte baze, îi lipseşte încă un an în plus de rodare. Jucătorii vor fi, peste un an, la o vârstă propice pentru performanţă", a spus Daniel Pancu, în direct la Sport Report, la Telekom Sport.

Cu Mirel Rădoi pe bancă, naţionala României joacă duminică, de la ora 19:30, în ultimul meci din grupa preliminară pentru CM 2022, cu Liechtenstein în deplasare.

Afla mai multe despre: dan petrescumirel radoiechipa nationalaselectionerantrenorromania 

viewscnt
Articole similare