Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul după care Barcelona a alergat în ultimul an a dat o veste uriaşă! Catalanii îşi pot îndeplini visul: "Într-o zi îi voi antrena"

Antrenorul după care Barcelona a alergat în ultimul an a dat o veste uriaşă! Catalanii îşi pot îndeplini visul: "Într-o zi îi voi antrena"
Comentarii

Actualul selecţioner al Olandei, Ronald Koeman, a recunoscut că îşi doreşte ca într-o zi să o antreneze pe Barcelona. De altfel, olandezul a fost pe lista catalanilor în ultimul an, dar conducerea Barcelonei s-a lovit de refuzul antrenorului.

Actualul antrenor al Barcelonei, Quique Setién, mai are contract cu catalanii până în vara anului 2022, iar noul tehnician este sub presiune atât în La Liga, cât şi în Champions League.

Între timp, Ronald Koeman, care mai are contract cu naţionala Olandei până în decembrie 2022, a recunoscută că se gândeşte la posibilitatea de a antrena Barcelona, în viitor: “Sper ca într-o zi să antrenez Barcelona, dar acum am un angajament faţă de naţionala Olandei”, a declarat Koeman pentru Marca.

La începutul acestei luni, actual selecţioner al Olandei, Ronald Koeman, a confirmat că a refuzat să o preia pe Barcelona.

”E adevărat. Am spus nu, pentru că sunt la echipa naţională a Olandei”, a mărturisit Koeman, fost mare jucător al formaţiei catalane.

Koeman a preluat Olanda în 2018, după două experienţe de succes în Premier League, la Southampton şi Everton. Ca jucător, el a evoluat timp de 6 sezoane pentru FC Barcelona, club alături de care a cucerit patru titluri de campion al Spaniei, dar şi Cupa Campionilor în 1992, într-o finală în care golul său a adus trofeul catalanilor.

 

Afla mai multe despre: ronald koemanbarcelona 

viewscnt
Articole similare