Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul echipei care-l doreşte pe Mircea Lucescu, declaraţii superbe despre român: "Mi-ar plăcea să lucrez cu el"

Antrenorul echipei care-l doreşte pe Mircea Lucescu, declaraţii superbe despre român: "Mi-ar plăcea să lucrez cu el"
Comentarii

Antrenorul lui Besiktas, Sergen Yalcin, a susţinut că-l aşteaptă pe Mircea Lucescu în Turcia. "Il Luce" e dorit de conducerea lui Beşiktaş pe postul de director sportiv.

Mircea Lucescu, dorit de Besiktas

"Preşedintele Ahmut Nur Cebi l-a dorit de mult pe Lucescu, iar semnătura va fi pusă pe contract cât mai curând", scrie publicatia turca Fotomac.

Sâmbătă, după ce Besiktas a învins Gaziantep cu 3-0, antrenorul Sergen Yalcin a oferit o reacţie în privina venirii românului: „Lucescu e un om pe care-l preţuiesc şi îl iubesc foarte mult. Indiferent ce poziţie ar avea la club, nu ar fi o problemă pentru mine. Mi-ar plăcea să lucrez cu el”, a declarat tehnicianul lui Besiktas. 

Lucescu este cel care a cucerit titlul de campioană a Turciei cu Beşiktaş în anul centenarului - mai are în palmares un alt titlu cu Galatasaray, echipă cu care a câştigat şi Supercupa Europei în 2000. Ultima experienţă ca antrenor a lui Mircea Lucescu e legată tot de Turcia. "Il Luce" a fost selecţionerul naţionalei Turciei în perioada august 2017 - februarie 2019.

Afla mai multe despre: mircea lucescubesiktasmircea lucescu besiktassergen yalcin 

viewscnt
Articole similare