Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul echipei Newcastle, furios pe arbitru după ce PSG a egalat din penalty în minutul 90+8: ”Este o decizie greşită!”

Antrenorul echipei Newcastle, furios pe arbitru după ce PSG a egalat din penalty în minutul 90+8: ”Este o decizie greşită!”
Comentarii

Antrenorul echipei Newcastle, Eddie Howe, crede că decizia arbitrului polonez Szymon Marciniak de a acorda penalti pentru Paris Saint-Germain în minutul 90+7 al meciului de marţi seară, a fost una greşită, deoarece Tino Livramento nu a comis henţ intenţionat.

"Injustă? Da, cred că este o decizie greşită. Sunt atât de mulţi parametri de luat în considerare în acel moment, în primul rând viteza. În reluare, este atât de diferit de viteza reală... Mai întâi loveşte pieptul, apoi mingea urcă şi loveşte mâna. Dar nu cred că mâna lui se află într-o poziţie nefirească. Este o decizie greşită. Este atât de frustrant pentru noi, pentru că în acel moment, ştii cât timp a mai rămas din joc... Nu mai putem face nimic acum", a declarat antrenorul englez într-o conferinţă de presă.

Referitor la penalti, Eddie Howe a răspuns afirmativ atunci când a fost întrebat dacă a fost "furios". "Da, dar trebuie să mă controlez. Asta este treaba mea. Dar nu ajută la nimic să pierzi controlul în ceea ce gândeşti sau spui. Sunt doar dezamăgit de ceea ce au făcut jucătorii, de modul în care am jucat în circumstanţe foarte dificile. Acum nu mai avem soarta în mâinile noastre... Este greu după ce am fost atât de aproape de victorie".

El a continuat să vorbească despre sentimentele sale atunci când l-a văzut pe arbitrul polonez Marciniak mergând spre monitor pentru a viziona imaginile cu henţul Tino Livramento şi despre presiunea la care erau supuşi parizienii în acel moment: "Când s-a dus să vadă imaginile, te temi de ce e mai rău, speri doar că arbitrul poate vedea cu adevărat ce s-a întâmplat fără să fie influenţat, dar nu a fost cazul. M-am dus să le cer explicaţii arbitrilor la final? Nu mă pricep prea bine la asta, nu cred că este momentul potrivit să o fac".

Mbappe a transformat penaltiul acordat şi PSG a obţinut remiza în minutul 90+8, după ce Isak deschisese scorul pentru Newcastle în minutul 24.

Afla mai multe despre: newcastlepsgchampions league 

viewscnt
Articole similare