Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul Fiorentinei a explicat de ce nu l-a folosit deloc pe Ianis Hagi în acest sezon

Antrenorul Fiorentinei a explicat de ce nu l-a folosit deloc pe Ianis Hagi în acest sezon

Stranieri

Comentarii

Stefano Pioli spune că i-a apreciat calităţile lui Ianis Hagi, însă a fost nemulţumit de faptul că tânărul mijlocaş se grăbea să joace pentru seniorii Fiorentinei. Ianis a fost răscumpărat de Viitorul în această iarnă.

Ianis Hagi a plecat la Fiorentina cu multe speranţe. Se întâmpla în vara lui 2016, când nu împlinise 18 ani. În primul sezon a avut două apariţii pentru echipa de seniori şi şi-a imaginat că în acest an va fi folosit mai mult, mai ales că a avut evoluţii foarte apreciate în cantonamentele din vară.

Nu s-a întâmplat acest lucru. Ianis Hagi n-a fost folosit nici măcar un minut la seniorii Fiorentinei şi Gică Hagi a decis să-i plătească Fiorentinei 2,5 milioane de euro - cu 500.000 de euro mai mult decât primise - pentru a-l readuce la Viitorul. Acum, Stefano Pioli - antrenorul Fiorentinei - a explicat de ce nu l-a folosit deloc pe Ianis:

”Este un băiat foarte bun, cu multe calităţi tehnice, dar se grăbea. Nu trebuie să punem presiune pe tineri, pentru că nu toţi sunt pregătiţi să joace imediat. Dacă nu ai răbdare, este corect să mergi pe alte drumuri”, a declarat Stefano Pioli, citat de violanews.com.

Afla mai multe despre: ianis hagiviitorulstefano piolifiorentina 

viewscnt
Articole similare