Experiențe împreună.
You are here:

Antrenorul Fiorentinei îl aduce pe românul "pe care-l place foarte mult". Trecerea în Serie A e iminentă după ultimele oferte

Antrenorul Fiorentinei îl aduce pe românul "pe care-l place foarte mult". Trecerea în Serie A e iminentă după ultimele oferte

Serie A

Comentarii

Încă un român e aproape de a face pasul în atacul Fiorentinei, după succesul pe care l-a avut Adrian Mutu la echipa viola. Jurnalistul Gianluca di Marzio a dezvăluit situaţia românului Louis Munteanu, în vârstă de 19 ani, pentru care au fost refuzate mai multe oferte, un semnal puternic în privinţa trecerii sale în Serie A. În plus, noul antrenor al echipei îl apreciază.

Antrenorul Fiorentinei îl place pe Louis Munteanu. Clubul a refuzat oferte din Italia şi de la Standard Liege pentru român

În 2020, Louis Munteanu a fost transferat de la Viitorul Constanţa, la Fiorentina în jurul sumei de 2 milioane de euro. După un an în care a jucat la echipa Primavera, românul e tot mai aproape de prima echipă antrenată de Vincenzo Italiano. 

Jurnalistul italian Gianluca di Marzio susţine că dubla campioană a Italiei a refuzat oferte venite din partea lui Standard Liege şi din Serie B: "Cluburile sunt atente la el şi au bătut la porţile Fiorentinei pentru a-l lua. Totuşi, conducerea nu vrea să piardă un astfel de talent. Pe lângă calităţile de atacant pe care le are, Munteanu uimeşte cu atitudinea de profesionist şi cu calităţile mentale pe care le are la o vârstă fragedă. Au fost refuzuri categorice la ofertele venite, fără a ezita", susţine sursa citată. 

Titularul din atacul Fiorentinei, Dusan Vlahovic, este tot mai aproape de un transfer, iar italienii s-au îndrebat cine i-ar putea lua locul. Acelaşi jurnalist italian afirmă că Fiorentina îl are pe înlocuitorul lui Vlahovic, a cărui situaţie e incertă. Astfel, Louis Munteanu ar urma să facă parte regulat din lotul primei echipe, mai ales că a primit câteva semnale în acest sens. 

"Viola crede în el. E important la Primavera, dar e clar că obiectivul e ca el să fie adus la prima echipă. Toţi îl plac, chiar şi noul antrenor, Vincenzo Italiano". 

"Aceasta a fost problema lui Louis Munteanu"

"Venirea sa a coincis cu izbucnirea pandemiei de Covid-19, iar reflectoarele nu au fost asupra sa. Problema reală a băiatului a fost alta. El s-a trezit într-un oraş nou, unde nu cunoştea pe nimeni, închis în casă, fără a putea să iasă. Adaptarea nu a fost uşoară, dar imediat 'a vorbit' pe teren", a mai scris jurnalistul Gianluca di Marzio. 

 
 

viewscnt
Articole similare