Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul formaţiei Pescara, din Serie B, s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului pe care echipa sa îl juca cu Brescia

Antrenorul formaţiei Pescara, din Serie B, s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului pe care echipa sa îl juca cu Brescia

Fotbal

Comentarii

Antrenorul echipei Pescara, Gianluca Grassadonia, s-a prăbuşit şi şi-a pierdut cunoştinţa, sâmbătă, în timpul meciului din deplasare cu Brescia, din Serie B.

Potrivit corriere.it, incidentul a avut loc spre finalul partidei, în minutul 86. Grassadonia şi-a pierdut cunoştinţa şi medicii au intervenit imediat pentru a-l ajuta. El şi-a revenit apoi şi a părăsit terenul împreună cu staful medical. Meciul a fost întrerupt câteva minute. Antrenorul în vârstă de 48 de ani pregăteşte Pescara din februarie.

Când era fotbalist la Cagliari, în sezonul 1998/1999, Grassadonia a suferit un stop cardio-respirator pe teren, după un contact cu un adversar care l-a lovit fără să vrea la cap. În aceaa perioadă nu exista obligaţia la incintele sportive să existe defibrilatoare. Grassadonia a fost salvat datorită intervenţiei portarului Alessio Scarpi şi a medicului echipei Udinese, Giorgino Indovina, care i-au aplicat manevre de masaj cardiac şi ventilaţie artificială.

Afla mai multe despre: serie b 

viewscnt
Articole similare