Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui ACSO Filiaşi, resemnat după ce echipa lui a fost eliminată din Cupa României! ”Ştiam că venim în sufrageria Universităţii!”

Antrenorul lui ACSO Filiaşi, resemnat după ce echipa lui a fost eliminată din Cupa României! ”Ştiam că venim în sufrageria Universităţii!”

Cupa României

Comentarii

Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului, s-a calificat, joi seară, în semifinalele Cupei României, trecând în sferturi de echipa din Liga 3, ACSO Filiaşi, scor 3-0.

Victor Naicu, antrenorul echipei din Filiaşi, a recunoscut că meciul de joi seara a fost un adevărat eveniment pentru echipa din al treilea eşalon al fotbalului românesc. De asemenea, el a recunoscut superioritatea actualei deţinătoare a cupei României. 

”Ştiam că venim în sufrageria Universităţii!”

”Speram să nu folosească echipa de bază. Ne-am fi dorit să jucăm pe stadionul nostru, dar, din păcate, a trebuit să jucăm în nocturnă, nu am avut bani de nocturnă mobilă. Ştiam că venim în sufrageria Universităţii. E ceva unic pentru unii dintre ei. Am luat-o ca pe un eveniment şi ca pe un bonus.

Nu pot să cuantific ce sumă ar fi meritat dacă s-ar fi calificat. A fost un efort imens făcut de aceşti băieţi minunaţi. Rămânem cu amintirea că am fost surpriza plăcută a acestei ediţii de Cupa României. Fiecare va avea ceva de povestit mai târziu”, a declarat Victor Naicu, la finalul meciului. 

Au mai obţinut calificarea în semifinale: Sepsi Sfântu Gheorghe, după victoria, scor 2-1, obţinută în meciul cu Chindia Târgovişte, FC Voluntari, după 1-0 cu FC Buzău, şi FC Argeş, după 5-4 în urma loviturilor de departajare cu Poli Timişoara.

Afla mai multe despre: craiova-filiaşi-victor naicu 

viewscnt
Articole similare