Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Betis a anunţat că Toşca nu intră în planurile echipei. Negocieri intense cu un club care joacă în preliminariile Ligii Campionilor

Antrenorul lui Betis a anunţat că Toşca nu intră în planurile echipei. Negocieri intense cu un club care joacă în preliminariile Ligii Campionilor

Stranieri

Comentarii

Alin Toşca nu mai intră în planurile lui Quique Setien şi o va părăsi pe Betis Sevilla în această vară. Presa iberică scrie că se poartă negocieri intense cu PAOK Salonic - echipă care este în preliminariile Ligii Campionilor.

Toşca a făcut un sezon bun la Beneventor, în Serie A, unde a fost împrumutat în a doua parte a sezonului trecut, dar, cu toate acestea, nu intră în planurile celor de la Betis. Potrivit informabetis.com, Quique Setien - antrenorul lui Betis - a confirmat într-o conferinţă de presă că Alin Toşca este pe lista de jucători de care clubul se va despărţi în această vară.

Sursa citată oferă şi o posibilă destinaţi. Jurnaliştii spanioli insistă că PAOK Salonic doreşte să-l transfere şi se poartă negocieri de mai multe săptămâni. Răzvan Lucescu îl doreşte încă de la începutul campaniei de transferuri, dar, până acum nu s-a ajuns la niciun rezultate. De asemenea, cei de la informabetis.com scriu că fundaşul de 26 de ani are ofertă şi din România, cel mai probabil de la CFR Cluj.

Afla mai multe despre: alin toscabetis sevillapaok salonic 

viewscnt
Articole similare