Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Bilbao, Gaizka Garitano, a decis ce se va întâmpla cu românul Cristi Ganea în această vară

Antrenorul lui Bilbao, Gaizka Garitano, a decis ce se va întâmpla cu românul Cristi Ganea în această vară

Stranieri

Comentarii

Fotbalistul român Cristian Ganea s-a întors la antrenamentele celor de la Athletic Bilbao după împrumutul de la Viitorul Constanţa, însă va fi îndepărat din nou din Ţara Başcilor.

Cristi Ganea s-a întors la antrenamentele celor de Athletic Bilbao, însă doar pentru că mai are contract cu formaţia bască până în vara anului 2021. Săptămâna trecută, antrenorul principal al celor de la Bilbao a lăsat de înţeles că nu are deloc nevoie de fotbalistul român, fiind acoperit pe postul de fundaşul stânga.

"Avem postul foarte bine acoperit. Acolo este Yuri Berchice, dar şi Balenziaga. Dacă este nevoie, pe acel post mai pot juca De Marcos şi Lekue", a recunoscut Garitano.

Cristi Ganea se va antrena cu Bilbao timp de trei săptămâni, până la începutul lunii august, când va începe sezonul competiţional 2020/2021. Din acel moment, Cristi Ganea va fi îndrumat să-şi caute o nouă echipă, sub formă de împrumut sau chiar din postura de jucător liber de contract.

Cristi Ganea s-a transferat la Athletic Bilbao în vara anului 2018, de la Viitorul Constanţa, în schimbul a 1 milion de euro, însă nu a reuşit să se impună şi a bifat doar 67 de minute, fiind împrumutat la Numancia, iar recent la Viitorul Constanţa.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare