Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Cagliari, devastat! I s-a făcut rău în momentul în care a aflat că Davide Astori a decedat. Cei doi au fost colegi de echipă

Antrenorul lui Cagliari, devastat! I s-a făcut rău în momentul în care a aflat că Davide Astori a decedat. Cei doi au fost colegi de echipă

Serie A

Comentarii

Antrenorului lui Cagliari i s-a făcut rău în momentul în care a aflat că Davide Astori a încetat din viaţă. Cei doi au fost colegi la Cagliari şi apoi Luis Diego Lopez i-a devenit antrenor fostului căpitan al Fiorentinei.

Fotbalul mondial a fost zguduit de vestea că Davide Astori, 31 de ani, a fost găsit mort în camera sa. Fostul fundaş central a decedat într-un hotel din Udine, unde se afla alături de echipa sa, Fiorentina, pentru meciul cu Udinese. În semn de respect pentru memoria lui Astori, italienii au decis să amâne meciurile care au mai rămas din această etapă.

Spectatorii de la Genoa - Cagliari, partidă care ar fi trebuit să se dispute de la ora 13:30, au primit vestea chiar înainte de fluierul de start. Până la urmă, meciul a fost amânat. Cei mai afectaţi au fost cei de la Cagliari, echipă la care Astori a fost sub contract în perioada 2008-2016.

Agenţia ANSA anunţă că lui Diego Lopez, antrenorul lui Cagliari, i s-a făcut rău în momentul în care a primit veste. Lopez a fost coleg cu Astori la Cagliari, iar apoi i-a devenit antrenor la aceeaşi echipă. Diego Lopez a încercat să spună câteva vorbe la conferinţa de presă, dar şi-a dat seama că starea fizică nu-i permite.

Afla mai multe despre: davide astoridiego lopezcagliar 

viewscnt
Articole similare