Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Celtic Glasgow îşi pune baza într-un fost jucător al celor de la Dinamo. Vrea să-l folosească în dubla cu CFR Cluj

Antrenorul lui Celtic Glasgow îşi pune baza într-un fost jucător al celor de la Dinamo. Vrea să-l folosească în dubla cu CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul celor de la Celtic Glasgow, Neil Lennon, se bazează pe fostul jucător al celor de la Dinamo, Hatem Elhamed, pentru dubla cu CFR. Recuperarea jucătorului israelian decurge foarte bine.

Antrenorul celor de la Celtic Glasgow, Neil Lennon, speră să-l aibă la îndemână pregătit 100% pe israelianul Hatem Elhamed, fostul jucător al celor de la Dinamo, transferat în această vară. Dacă în România evolua pe postul de mijlocaş dreapta, în Scoţia Hatem Elhamed va fi folosit pe postul de fundaş dreapta, deficitar la această oră pentru scoţieni. Potrivit https://www.67hailhail.com, Elhamed se recuperează foarte bine şi are toate şansele să fie folosit în dubla cu CFR Cluj, în turul trei al preliminariilor Ligii Campionilor. Manşa tur are loc miercuri, de la ora 21, la Cluj.

În victoria obţinută de Celtic săptămâna trecut, 7-0 cu St Johnstone, Elhamed a fost înlocuit în minutul 53 cu Rolston, după ce a acuzat dureri la picior. Probleme medicale care i-au mai dat dureri de cap de-a lungul carierei. Cu toate acestea, antrenorul Neil Lennon a declarat că-şi pune toate speranţele în jucătorul israelian şi că este sigur că staff-ul său medical îl va recupera la timp. Contrar, Celtic va trebui să înfrunte CFR Clujul cu postul de fundaş dreapta improvizat, variantă neagreată de tabăra scoţiană. Anthony Ralston este prea crud pentru confruntările din Liga Campionilor, iar Kristoffer Ajer nu este de meserie fundaş dreapta, ci fundaş sau mijlocaş central.

Manşa retur dintre Celtic Glasgow şi CFR Cluj va avea loc marţi, 13 august. Câştigătoarea dublei manşe va înfrunta pe Slavia Praga, în ultimul tur înainte de grupele Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: cfr clujceltic glasgowdinamo 

viewscnt
Articole similare