Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui CSM Bucureşti, Adi Vasile, vine la Zoom Sport. Emisiunea moderată de Geanina Iacob se vede pe Telekom Sport 3, vineri, de la 20:00

Antrenorul lui CSM Bucureşti, Adi Vasile, vine la Zoom Sport. Emisiunea moderată de Geanina Iacob se vede pe Telekom Sport 3, vineri, de la 20:00

Handbal

Comentarii

Antrenorul lui CSM Bucureşti, Adi Vasile, este invitatul Geaninei Iacob la Zoom Sport, vineri, de la 20:00, la Telekom Sport 3.

Urmărim împreună cea mai nouă ediţie a emisiunii Zoom Sport

Printre cele mai importante subiecte se numără şi situaţia prin care a trecut handbalul românesc, în urma pandemiei de coronavirus, care a afectat competiţia: 

"Am fost oarecum puşi pe locul al doilea deşi nu eram la egalitate de meciuri dar eram la egalitate de puncte. Sportiv este foarte greu de acceptat lucrul acesta fiindcă nu este fair play pentru lumea în care trăim. Respect toate contracandidatele şi toţi adversarii cu care jucăm noi, dar nu am frică de nimeni. De absolut nimeni. Nici măcar de Gyor, nu mi-e frică de absolut nimeni", a declarat Adi Vasile. 

Adi Vasile are un secund de top la CSM Bucureşti. Iulia Curea a renunţat la activitatea sportivă după mai bine de 25 de ani şi a acceptat să treacă de cealaltă parte a baricadei.

Nu rataţi cea mai nouă emisiune Zoom Sport, vineri, de la ora 20:00, la Telekom Sport 3.

Afla mai multe despre: adi vasilecsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare