Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Dinamo Zagreb a fost trezit din somn şi întrebat despre meciul cu CFR Cluj. :) Ce a răspuns

Antrenorul lui Dinamo Zagreb a fost trezit din somn şi întrebat despre meciul cu CFR Cluj. :) Ce a răspuns
Comentarii

Zoran Mamic, antrenorul lui Dinamo Zagreb, spune că CFR Cluj este un adversar foarte dificil şi că ar prefera să joace contra maltezilor de la Floriana. CFR Cluj - Dinamo Zagreb se va juca în turul 2 al Ligii Campionilor.

CFR Cluj are o misiune foarte grea în turul 2 al Ligii Campionilor, dacă trece de Floriana. Campioana României o va întâlni pe campioana Croaţiei, Dinamo Zagreb. Din cauza pandemiei, partida se va disputa într-un singur tur şi CFR Cluj va juca acasă. 
 
Aflat în cantonament cu echipa, Zoran Mamic spune că urmează un meci dificil pentru el, dar că are încredere în echipă şi că este încrezător că va reuşi calificarea. Inedit, antrenorul lui Dinamo Zagreb apucase deja să intre în cameră şi a venit uşor somnoros la interviu. :)
 
”Ei bine, jucăm un singur meci, desigur că nu este uşor. Nu ştim ce ne aşeaptă. Ştiu că echipa Clujului este mai bună decât maltezii. Deşi nu ar trebui excluşi nici ei, pentru că joacă acasă (n.r. CFR Cluj joacă la Floriana în primul tur). Condiţiile pot fi diferite. Trebuie să ne pregătim pentru ambele echipe, să le analizăm cât mai mult în această perioadă. Cu toate acestea, obiectivul nostru este cunoscut, dorim să trecem de a doua rundă de calificare, nu avem altă alternativă. Cred în echipă şi că îi vom face fericiţi pe fani”, a declarat Zoran Mamic pentru site-ul oficial al clubului. 
 

Afla mai multe despre: zoran mamic 

viewscnt
Articole similare