Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui FC Argeş este încântat după ce i-a încurcat pe cei de la Farul: ”Am schimbat sistemul în timpul jocului!”

Antrenorul lui FC Argeş este încântat după ce i-a încurcat pe cei de la Farul: ”Am schimbat sistemul în timpul jocului!”

FC Argeș

Comentarii

Echipa FC Argeş a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Farul Constanţa, într-un meci al etapei a 25-a din Superligă.

Farul Constanţa nu a reuşit să se impună la Piteşti şi nu a profitat de pasul greşit al echipei CFR Cluj, pentru a se distanţa în clasament.

Constănţenii rămân pe primul loc al clasamentului, cu 52 de puncte, fiind urmaţi în clasament de CFR Cluj, cu 50 de puncte. FC Argeş este pe locul 12, cu 25 de puncte.

La finalul meciului, secundul Constantin Schumacher a oferit mai mui multe declaraţii. El a fost mulţumit de evoluţia jucătorilor lui. 

”Am schimbat sistemul în timpul jocului!”

”Azi am câştigat o echipă, pentru că am văzut că echipa noastră s-a dăruit, a avut o atitudine pozitivă, ca şi la meciul trecut şi sunt sigur că, dacă vom continua aşa, vom şi câştiga, pentru că deja avem 9 meciuri de când nu câştigăm.

Dar am câştigat nişte jucători buni şi sunt sigur că, de la prima victorie, ei vor fi altfel, pentru că le trebuie încredere şi asta le aduce şi victorii. Am schimbat sistemul în timpul jocului pentru că au schimbat şi ei şi ne-am mobilizat şi noi.

Dar am jucat cu echipa de pe primul loc, sper să câştige campionatul. Eu îmi doresc să avem şi victorii, pentru că merităm, după cum am arătat în ultimul timp”, a spus secundul Constantin Schumacher.

Afla mai multe despre: fc argeş-farul-constantin schumacher 

viewscnt
Articole similare