Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui FC Botoşani se felicită după victoria cu CFR: ”Trebuia să aibă cineva ac de cojocul lor”

Antrenorul lui FC Botoşani se felicită după victoria cu CFR: ”Trebuia să aibă cineva ac de cojocul lor”

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a reuşit să prima echipă care a învins-o pe CFR în noua stagiune, după ce s-a impus cu 1-0 pe teren propriu, graţie golului lui Kage.

FC Botoşani a devenit prima echipă care a reuşit să ia puncte CFR-ului în actuala stagiune de Liga 1. După şapte victorii consecutive, şase cu Şumudică şi una fără antrenor principal, campioana a pierdut la revenirea lui Dan Petrescu pe bancă.

1-0 au reuşit să câştige moldovenii, pe teren propriu, urcând pe poziţia a treia în clasament, la egalitate de puncte cu Rapidul şi la patru în spatele liderului CFR. Cu Marius Croitoru penalizat şi supravegheat de Şcoala Federală de Antrenori, Mihai Ciobanu, princpalul din acte Mihai Ciobanu a discutat despre partidă.

Antrenorul lui FC Botoşani se felicită după victoria cu CFR

Antrenorul moldovenilor a avut doar cuvinte de laudă pentru echipa sa şi a ironizat-o pe adversara de sâmbătă seara, fiind mândru că echipa sa a reuşit să fie prima care se impune în faţa CFR-ului.

Radiem toţi de fericire, pentru că am făcut un joc foarte bun, cel puţin în prima repriză. Am arătat ca o echipă solidă, printre cele mai bune din Liga 1. Ştiţi care e prima regulă la fotbal? Nu e nicio regulă. Odată şi odată trebuia să aibă cineva ac de cojocul lor şi acul a fost în centrarea lui Ongenda şi în capul lui Kage”, a declarat Mihai Ciobanu.

Afla mai multe despre: fc botoşanicfr clujliga 1mihai ciobanu 

viewscnt
Articole similare