Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Galatasaray recunoaşte că este interesat de Olimpiu Moruţan: ”Îmi place foarte mult, nu cred că ar refuza transferul”

Antrenorul lui Galatasaray recunoaşte că este interesat de Olimpiu Moruţan: ”Îmi place foarte mult, nu cred că ar refuza transferul”

FCSB

Comentarii

În cadrul unei conferinţe de presă, Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray, a discutat în premieră despre transferul lui Olimpiu Moruţan.

Galatasaray vrea să dea ceasul înapoi cu 20 de ani. După ce Hagi şi Popescu au reprezentat cu succes gigantul turc în jurul anului 2000, Cicâldău şi Moruţan ar putea fi noul cuplu de români care este adorat la Istanbul. Dacă fostul decar al Craiovei a semnat deja cu echipa lui Fatih Terim, mijlocaşul FCSB-ului mai are până să ajungă în Turcia.

Însă antrenorul turc a recunoscut că este interesat de Moruţan. Terim, vorbind în premieră despre internaţionalul român, a dezvăluit că este un fan al jucătorului lui Becali, pe care îl consideră spectaculos. Tehnicianul Galatei nu a declarat nimic definitv încă, dar a dat de înţeles că turcii vor încerca să definitiveze transferul până la 1 septembrie.

Fatih Terim recunoaşte că este interesat de Olimpiu Moruţan

"Moruţan este un fotbalist foarte bun, îmi place foarte mult. Pentru suma potrivită, nu cred că ar refuza Galatasaray. Este genul de jucător care face spectacol, aşa cum au făcut şi fraţii lui înainte, Hagi, Popescu, Ilie. Veţi vedea până la 1 septembrie ce va face Galatasaray", a declarat Fatih Terim, într-o conferinţă de presă, conform T24.

Comparat cu marii români ce au jucat la Galata, Terim are speranţe mari de la Moruţan. De când a venit la FCSB, fostul star al Botoşaniului a înregistrat 14 goluri şi 30 de pase decisive în 103 partide, ridicând Cupa României în 2020.

Afla mai multe despre: olimpiu moruţantransfer moruţanmoruţan galatagigi becalifatih terimgalatasaray 

viewscnt
Articole similare