Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Gaz Metan a găsit puterea să glumească după 0-5 cu FC Botoşani! ”Important este să participi!”

Antrenorul lui Gaz Metan a găsit puterea să glumească după 0-5 cu FC Botoşani! ”Important este să participi!”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

FC Botoşani a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (1-0), echipa Gaz Metan Mediaş, în ultimul meci al etapei I a play-out-ului Ligii 1. Formaţia moldoveană a trecut pe primul loc al clasamentului play-out-ului după acest rezultat.

Gaz Metan Mediaş este măcinată de problemele financiare, iar la partida cu FC Botoşani a avut în teren foarte mulţi fotrbalişti fără experinţă la nivelul Ligii 1, iar tinerii jucători nu au avut nicio şansă în faţa echipei trimise în teren de Marius Croitoru. 

La finalul partidei, antrenorul lui Gaz Metan, Flavius Boroncoi, a avut puterea de a glumi, după un nou eşec al echipei sale, care nu se ştie exact dacă sezonul viitor va avea resurse să continue în Liga 2. 

”Important este să participi!” 

”Era ceva normal. Este o echipă mai experimentată care, din punctul meu de vedere, trebuia să fie în play-off. Au fost la mâna lor, dar nu s-au calificat. În prima repriză am avut momente bunicele, situaţii, ocazii să zic aşa, dar fiind copiii, normal că am căzut. Speram să dăm un gol, că ăsta este obiectivul nostru. Vă spun sincer. Fiind copii, au greşit. Din greşeli individuale am luat celelalte goluri. 

Nu pot decât să le mulţumesc şi să le transmit... Exact ce le transmit eu, ei fac pe teren. Adică vorbesc despre atitudine, dorinţă, dăruire. Dar, de ei depinde totul să facă pasul mai departe, să ajungă fotbalişti. Nu este neapărat de contract. Că şi ei, săracii, sunt la fel ca noi, într-o situaţie... n-are rost să mai repetăm. Dar le place fotbalul foarte mult.

Ca şi în reclama aceea: important este să participi! Adică, te duci mai departe, nu ai ce să faci. Este un moment pentru copiii aceştia, ca să facă pasul mai sus. Doar pentru ei jucăm”, a declarat Flavius Boroncoi,

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. FC Botoşani – 26, 2. UTA Arad – 23 de puncte, 3. FC Rapid – 23, 4. Sepsi – 23,  5. Chindia Târgovişte – 19, 6. U Craiova 1948 – 18, 7. CS Mioveni – 15, 8. FC Dinamo – 9, 9. Academica Clinceni – 7, 10. Gaz Metan Mediaş – 1.

Afla mai multe despre: gaz metan-liga 1-botoşani 

viewscnt
Articole similare