Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Gaz Metan, nemulţumit de remiza cu Hermannstadt: ”Vreau o echipă cu care să mă lupt pentru locurile fruntaşe”

Antrenorul lui Gaz Metan, nemulţumit de remiza cu Hermannstadt: ”Vreau o echipă cu care să mă lupt pentru locurile fruntaşe”
Comentarii

Jorge Costa, antrenorul formaţiei Gaz Metan Mediaş, s-a declarat nemulţumit după ce elevii săi au scos doar un egal în faţa celor de la Hermannstadt.

Tehnicianul este convins, însă, că echipa sa va arăta mai bine după pauza luată în Liga 1 din cauza meciurilor pe care le va disputa naţionala României contra Islandei, Austriei şi Norvegiei.

”Un punct e mai bun decât nimic. Am jucat împotriva unei echipe bune, am câştigat un punct, e mai bun decât zero, nu a fost rezultatul pe care ni-l doream. Sper şi sunt sigur că în 15 zile vom fi mai buni decât azi.

Mâine vom avea veşti noi, dar mereu sunt nemulţumit. Vreau mai mult, vreau o echipă cu care să mă lupt pentru locurile fruntaşe. Nu e uşor, nu suntem Man City sau Liverpool, nu putem semna cu toţi jucătorii pe care îi vreau, dar preşedintele face ce poate. Trebuie să avem curajul să jucăm, să avem mingea, să jucăm un fotbal bun şi o să o facem. Am încrederea că o să o facem!”, a declarat Jorge Costa, la finalul partidei dintre Gaz Metan Mediaş şi FC Hermannstadt.

Gaz Metan Mediaş a terminat la egalitate, scor 1-1, partida cu FC Hermannstadt, într-un duel din etapa a 6-a din Liga 1. Dumitru Cardoso a deschis scorul în minutul 43, golul egalizator fiind realizat de Joalisson, în minutul 58.

Afla mai multe despre: gaz metan mediashermannstadtliga 1jorge costa 

viewscnt
Articole similare