Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Guimaraes, replică tăioasă pentru Gigi Becali: "Nu mă interesează declaraţiile acestuia, ci doar cine suntem şi ce avem de făcut"

Antrenorul lui Guimaraes, replică tăioasă pentru Gigi Becali: "Nu mă interesează declaraţiile acestuia, ci doar cine suntem şi ce avem de făcut"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a iscat un întreg scandal în Portugalia din cauza declaraţiilor pe care le-a dat despre Vitoria Guimares. Faptul că finanţatorul roş-albaştrilor a afirmat despre adversara din play-off-ul Europa League că este o echipă slabă a ajuns şi la urechiile antrenorului Ivo Vieira.

Tehnicianul în vârstă de 43 de ani nu s-a lăsat deloc intimidat şi i-a dat replica lui Gigi Becali.

"Nu mă interesează declaraţiile acestuia, ci doar cine suntem şi ce avem de făcut. Suntem foarte concentraţi pe ce avem de făcut, iar cei de care ne pasă sunt suporterii noştri", a declarat Ivo Vieira pentru cotidianul O Jogo.

Ivo Vieira a avut însă cuvinte de laudă pentru vicecampioana României.

"O victorie ne duce mai aproape de îndeplinirea unui mare obiectiv. Suntem perfect conştienţi de capacitatea noastra şi de ceea ce suntem capabili. Cred că trebuie să fim pregătiţi să facem un meci perfect, pentru că această dublă manşă este una complicată.

Avem un adversar cu istorie în Europa, cu multă calitate individuală, care în plus este activă în campionat şi are mai multă experienţă internaţională", a declarat antrenorul Vitoriei Guimaraes în A Bola. 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalivitoria guimaraeseuropa leagueivo vieira 

viewscnt
Articole similare