Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Hajduk a răbufnit în presa din Croaţia după ce FCSB a marcat în prelungiri. Ce a spus despre echipa lui Dică

Antrenorul lui Hajduk a răbufnit în presa din Croaţia după ce FCSB a marcat în prelungiri. Ce a spus despre echipa lui Dică

UEFA Europa League

Comentarii

Zeljko Kopic, antrenorul lui Hajduk Split, spune că echipa sa merita să se califice în play-off-ul Europa League. FCSB merge în play-off după ce a trecut cu 2-1 la general de Hajduk, cu un gol marcat de Gnohere în prelungiri.

Vicecampioana României a avut emoţii extrem de mari pentru calificare în play-off-ul Europa League. După 0-0 în Croaţia, FCSB a reuşit să deschidă scorul la Bucureşti, prin Gnohere, în minutul 55, din penalty. Croaţii au egalat însă în minutul 82 şi, până aproape de final, au jucat impecabil, fără să le ofere şanse jucătorilor lui Nicolae Dică. Însă, în minutul 90+3, Romario Benzar a reuşit o centrare perfectă, iar Gnohere a făcut 2-1 cu o lovitură de cap.

Zeljko Kopic spune însă că jucătorii săi au făcut un meci foarte bun în repriza a doua şi meritau să se califice în play-off, mai ales că i-au blocat foarte bine pe cei de la FCSB. Antrenorul lui Hajdul susţine că FCSB nu l-a surprins cu nimic:

”Prima repriză n-a fost de calitate, am făcut prea multe greşeli. Am schimbat jucătorii şi sistemul, am încercat să jucăm mai ofensiv. După ce am marcat, Steaua n-a făcut nimic special, dar au înscris pe final. După ce am egalat am încercat să ne concentrăm pe ceea ce face adversarul, am fost foarte solizi. Nu ne-au creeat nicio problemă. Trăiesc acum un sentiment îngrozitor [...] Ca echipă, atmosfera a fost foarte pozitivă. Am fost determinaţi să scoate un rezultat pozitiv. Când primeşti gol, desigur, este un sentiment groaznic”, a declarat Zeljko Kopic pentru publicaţia HRT Sport.

Afla mai multe despre: zeljko kopichajduk splitfcsbeuropa league 

viewscnt
Articole similare