Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Ianis Hagi de la Rangers are un mare regret. Steven Gerrard acceptat cu greu plecarea unui fost coleg "Mi-a frânt inima"

Antrenorul lui Ianis Hagi de la Rangers are un mare regret. Steven Gerrard acceptat cu greu plecarea unui fost coleg "Mi-a frânt inima"
Comentarii

Steven Gerrard a participat la un Podcast realizat de Robbie Fowler în care a vorbit despre mai multe episoade din cariera sa.

Antrenorul lui Ianis Hagi de la Rangers are un mare regret

Tehnicianul celor de la Rangers, Steven Gerrard, a povestit mai multe episoade din cariera sa de fotbalist la Podcast-ul lui Robbie Fowler. Antrenorul lui Ianis Hagi a vorbit în special de plecarea lui Fernando Torres de la Liverpool. 

Gerrard a fost foarte dezamăgit pentru că atacantul spaniol a plecat la rivalii de la Chelsea. Torres a preferat să plece la echipa londoneză, fiind atras de proiectul propus de Abramovic la acea vreme (2011).

"Nu am apucat să joc suficient de mult timp alături de Torres, pentru că a plecat la Chelsea. Mi-a frânt inima. M-am simţit foarte, foarte rău. Era o perioadă în care munceam din greu pentru a ne apropia de toate obiectivele.

Simţeam că progresăm, că ne apropiem de nivelul scontat. Într-un moment cheie, un jucător de bază a părăsit echipa...Necesită timp să te recuperezi după asta", a spus Steven Gerrard.

Legenda celor de la Liverpool a încercat să oprească transferul lui Fernando Torres la Chelsea, însă nu a reuşit.

"Am vorbit cu Fernando, am încercat să îl conving să rămână. I-am spus asta şi agentului său. Ambii erau în Melwood, dar ei luaseră deja o decizie.

Nu mai depindea de mine. A durut. Am înţeles că fiecare om are propriul drum, suntem diferiţi. Nu toţi suntem localnici ataşaţi de club", a mai spus legenda lui Liverpool.

Antrenorul celor de la Rangers a mai discutat şi despre comparaţia dintre Torres şi Luis Suarez.

"I-am întâlnit pe Torres şi pe Suarez la momentele oportune. Dacă mă întrebaţi care era cel mai constant fotbalist, v-aş spune că Suarez era un animal, dar anii petrecuţi alături de Torres au fost mai buni, cel puţin pentru mine", a adăugat Gerrard.

Fernando Torres a reuşit să marcheze 81 de goluri în 141 de partide în tricoul celor de la Liverpool. Steven Gerrard, fostul căpitan al grupării de pe Anfield, a jucat în total 710 partide pentu "Cormorani", în care a marcat 186 de goluri şi 143 de assist-uri.

 

Afla mai multe despre: steven gerrard fernando torres 

viewscnt
Articole similare