Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Juventus Torino, Maurizio Sarri s-a îmbolnăvit. Este obligat să facă pauză

Antrenorul lui Juventus Torino, Maurizio Sarri s-a îmbolnăvit. Este obligat să facă pauză
Comentarii

Din păcate, starea de sănătate a lui Maurizio Sarri a rămas la fel de instabilă şi firavă, aşa că tehnicianul a fost obligat să se supună unor investigaţii amănunţite. Analizele au arătat că acesta suferă de pneumonie.

Starea de rău a antrenorului de la Juventus Torino, Maurizio Sarri, s-a agravat în aceste zile, aşa că nu mai este loc de concesii. Tehnicianul de 60 de ani va trebui să facă pauză profesională până îşi va reveni. Este foarte cunoscut faptul că Sarri fumează câte 2-3 pachete de ţigări pe zi, iar acest lucru îi slăbeşte imunitatea. În ultimele săptămâni, Maurizio Sarri a acuzat dureri groaznice şi a fost nevoit să treacă prin momente dificile.  În continuare, de pregătirea echipei se va ocupa secundul său, Giovanni Martusciello, cel care se va afla pe bancă şi în prima etapă din Seria A, cu Parma.

"După ce nu a putut conduce antrenamentul de astăzi din cauza gripei, Maurizio Sarri a efectuat mai multe teste medicale din cauza persistenţei gripei cu care s-a confruntat în ultima săptămână, iar din acestea a reieşit că suferă de pneumonie. I-a fost prescris tratament adecvat. Antrenorul a autorizat clubul să comunice starea sa de sănătate", a anunţat clubul italian.

 

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare