Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Lecce i-a dezvăluit lui Adi Mutu motivul pentru care nu l-a folosit mai des pe Romario Benzar: ”Mai multe nu vreau să spun”

Antrenorul lui Lecce i-a dezvăluit lui Adi Mutu motivul pentru care nu l-a folosit mai des pe Romario Benzar: ”Mai multe nu vreau să spun”

Stranieri

Comentarii

Adrian Mutu spune că a avut o conversaţie cu Fabio Liverani - antrenorul lui Lecce - în care i-a explicat motivul pentru care Romario Benzar n-a fost folosit mai des. Fundaşul de 27 de ani ar putea fi împrumutat în această iarnă la Perugia.

Romario Benzar a fost transferat în vară de Lecce, contra sumei de două milioane de euro şi a italienii au considerat atunci că au dat o adevărată lovitură. Însă fostul internaţional român n-a confirmat şi a strâns până acum doar 155 de minute în tricoul lui Lecce, distribuite în patru partide. În Serie A a jucat doar de trei ori.

Adi Mutu spune că a aflat direct de la antrenor motivul pentru care Benzar n-a primit mai multe şanse. Fabio Liverani, cel care a fost coleg cu Mutu la Fiorentina, i-a mărturisit că este foarte nemulţumit de jocul lui Benzar atunci când a fost trimis pe teren:

”Am vorbit cu Liverani chiar acum... nu e mulţumit de cum joacă şi asta se vede, pentru că d-aia nici nu-l bagă foarte des. Mai multe nu vreau să vă spun, pentru că nu e frumos să vorbesc eu despre Benzar, dar antrenorul vrea mai mult de la el, cu Liverani chiar am fost coleg şi chiar mi-a cerut anumite informaţii despre Benzar atunci când se afla la naţională”, a declarat Adrian Mutu.

Romario Benzar se transferă de la Lecce în Serie B

Cel mai probabil, Romario Benzar îşi va continua cariera în Serie B. Presa din Italia a scris în ultimele zile că Lecce urmează să-l împrumut la Perugia, echipă care se află pe locul 9 în liga secundă, dar care se află foarte aproape de play-off-ul pentru promovarea în Serie A. Ziariştii italieni susţin că Benzar urmează să sosească luni la Perugia, pentru a face vizita medicală şi a semna contractul. Fostul fundaş al FCSB-ului ar urma să fie împrumutat până în vară.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare