Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Malmo, după victoria de la Cluj: "Calificarea se joacă, CFR are jucători de top"

Antrenorul lui Malmo, după victoria de la Cluj: "Calificarea se joacă, CFR are jucători de top"

CFR Cluj

Comentarii

Uwe Rösler a marturisit la microfonul Telekom Sport că, în ciuda victoriei de la Cluj, Malmo nu se poate considera favorită la calificare. În schimb, tehnicianul german salută efortul şi determinarea elevilor sai şi crede că temperatura de la ora meciului n-a fost nici un avantaj, dar nici un dezavantaj.

"O victorie importantă pentru noi, dar mai avem încă un meci, astfel că astăzi nu s-a decis nimic. Avem în faţă o echipă bună, experimentată care poate marca în deplasare pentru că are jucatori cu calitate individuală. Din fericire astăzi i-am blocat foarte bine, inclusiv la fazele fixe, unde ştiam că CFR este foarte periculoasă" a spus tehnicianul în vârstă de 49 de ani la Telekom Sport.

Fost antrenor în Anglia la Brentford, Wigan sau Leeds, Uwe Rösler s-a exprimat într-o engleză impecabilă şi şi-a lăudat jucătorii pentru ceea ce au arătat la Cluj: "Am ştiut să controlăm meciul, 75 poate chiar 90 de minute şi am pus presiune pe ei. Apoi am închis foarte bine spaţiile şi am reuşit să oferim dublaj in zonele în care CFR a încercat să joace cu mingi lungi. Acum, ne rămâne să ne recuperăm la timp, pentru că avem nevoie de prospeţime în manşa retur" a explicat fostul mare jucător de la Manchester City.

Nici pentru Rösler, temperatura de la ora jocului n-a fost o problemă: "Am jucat în weekend la aceeaşi temperatură, nu cred că ar fi fost o problemă chiar dacă era mai cald azi la Cluj. Am câştigat datorită aşezării noastre, nu datorita vremii. CFR e o echipa bună care ştie să stea în teren, cu jucători de top care pot face diferenţa. Nu mă gandesc la Ludogorets, jucăm sâmbătă în campionat şi avem un retur în faţă cu CFR, e greu să vorbim de turul urmator de pe acum." a încheiat Uwe Rösler

Afla mai multe despre: cfr clujmalmoroslerdeclaratii 

viewscnt
Articole similare