Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Man şi Mihăilă crede că Parma putea evita retrogradarea! ”Eu chiar am crezut că ne putem salva!” Care este situaţia celor doi români

Antrenorul lui Man şi Mihăilă crede că Parma putea evita retrogradarea! ”Eu chiar am crezut că ne putem salva!” Care este situaţia celor doi români

Serie A

Comentarii

Parma a retrogrdat în al doilea eşalon al fotbalului italian cu 4 etape înainte de final.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt marii absenţi la una dintre ultimele partide ale Parmei pe Ennio Tardini din Serie A, meciul contra Atalantei. Man este indisponibil până la sfârşitul sezonului, iar Mihăilă are probleme cauzate de o pubalgie. 

Roberto D’Aversa a vorbit despre sezonul Parmei de până acum şi a dezvăluit că a crezut în salvarea echipei de la retrogradare. 

”E păcat, jucătorii meritau să joace asemenea meciuri cu echipe precum Atalanta, sau cel de la Roma cu Lazio. Sunt probleme mari de efectiv, dar oricine îmbracă tricoul Parmei trebuie să-şi facă datoria.

Noi vom încerca să dăm o replică cât mai puternică, chiar dacă s-a dat deja acest verdict al retrogradării pe care încă nu pot să-l accept. Asta pentru că această echipă este de Serie A. 

Dar în acest sezon şi accidentările au jucat un rol important, a fost mereu un handicap. Poate nici eu nu am reuşit să le transmit ce trebuiau să facă, dar nu regret că m-am întors la echipă. Eu chiar am crezut că ne putem salva, nu am reuşit şi îmi cer iertare. Sunt foarte ataşat de acest club, a fost o decizie sentimentală.

Nu stau doar pentru că mă leagă o hârtie, e doar o formalitate

Mai am un an de contract, dar la final voi discuta cu conducerea dacă mai rămân sau nu. Nu stau doar pentru că mă leagă o hârtie, e doar o formalitate. A fost o mare dezamăgire pentru noi toţi, am trăit o perioadă incredibilă prin care alte echipe trec în 6-7 ani. 

Au fost atâtea meciuri în care am condus cu două goluri, nu mai zic de meciul de la Cagliari în care în minutul 91 eram victorioşi, dar la final am pierdut. Au fost multe meciuri în care rezultatul final nu a fost cel meritat. Ştiu că băieţii sunt dezamăgiţi. Se spune că cei învinşi sunt orfani, nu au tată, de aceea mă simt responsabil pentru tot. 

Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă aş fi antrenat echipa tot sezonul, au venit mulţi jucători noi, mulţi străini, au fost probleme de comunicare, de integrare. Eu cred că lucrurile ar fi stat altfel dacă eram din start”, a spus Roberto D’Aversa la coferinţa de presă.

Parma - Atalanta se va juca duminica, de la ora 16:00. 

 

Afla mai multe despre: parma 

viewscnt
Articole similare