Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Metz, dispus să vină la CSM Bucureşti dacă va primi o ofertă: ”Cu siguranţă! Aş fi fericit”

Antrenorul lui Metz, dispus să vină la CSM Bucureşti dacă va primi o ofertă: ”Cu siguranţă! Aş fi fericit”

Handbal

Comentarii

Emmanuel Mayonnade şi-a învăţat lecţia, după ce anul trecut Metz a fost eliminată în sferturi de CSM. De data aceasta, campioana Franţei vrea să facă un meci perfect la Bucureşti. Sezonul trecut, a pierdut la 13 goluri şi nu a mai putut întoarce scorul la general.

”La Metz jucăm bine, dar nu va fi posibil să câştigăm la 10 goluri. Va fi un meci dificil, cu siguranţă, între două echipe bune”, a spus Emmanuel Mayonnade, antrenor Metz.

Metz vrea să profite şi de absenţa lui Neagu, care anul trecut a marcat cele mai multe goluri în poarta franţuzoaicelor.

”Neagu este una dintre cele mai bune jucătoare din lume, poate chiar cea mai bună, aşa că bineînţeles că este o veste foarte bună pentru noi, dar CSM are foarte multe jucătoare bune”, a mai spus antrenorul lui Metz.

Mayonnade nu exclude varianta de a ajunge pe banca CSM-ului, mai ales că echipa schimbă destul de des antrenorii. ”Da, de ce nu? Cu siguranţă! Aş fi fericit. CSM este o echipă foarte bună, un club foarte bun, cu jucătoare foarte bune, dar aşa este şi la Metz, aşa că voi vedea. Dar de ce nu? Cu siguranţă.”

Afla mai multe despre: csm bucurestihandbal 

viewscnt
Articole similare