Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Milan a avut doar cuvinte de laudă pentru Ciprian Tătăruşanu: ”Un mare profesionist!”

Antrenorul lui Milan a avut doar cuvinte de laudă pentru Ciprian Tătăruşanu: ”Un mare profesionist!”

Serie A

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu are şanse mari să fie titular la AC Milan, după ce s-a aflat că titularul Maignan o să fie indisponibil 10 săptămâni.

Antrenorul lui Milan a avut doar cuvinte de laudă pentru Ciprian Tătăruşanu: ”Un mare profesionist!” 

Portarul titular al echipei AC Milan, Mike Maignan, va fi indisponibil zece săptămâni, după o operaţie la încheietură. Maignan a fost operat din cauza unor dureri persistente la încheietura stângă. El nu va putea reveni în competiţie înainte de zece săptămâni.

Locul său în poartă ar urma să fie luat de Ciprian Tătăruşanu, pentru care antrenorul echipei AC Milan, Stefano Pioli, are doar cuvinte de laudă. 

Pioli l-a anunţat titular pe Tătăruşanu in confruntarea dintre Milan şi Verona, de pe San Siro. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 21:45. 

“Tătăruşanu va juca sigur, de fapt e singurul titular indiscutabil. Este un mare profesionist, un portar excelent. Toată lumea îl apreciază, abia aşteaptă să profite de ocazie. 

A venit şi Mirante, dar îi trebuie cel puţin o săptămână de pregătire. Regret accidentarea lui Maignan, aştept să revină mai puternic.

Ibrahimovic e bine, s-a antrenat cu noi de la începutul săptămânii. Nici Giroud nu mai acuză dureri la spate” a precizat Pioli, la conferinţa de presă.    

Gazzetta dello Sport i-a dedicat românului un articol

Gazzetta dello Sport, unul dintre cele mai importante cotidiene din Italia, i-a dedicat un articol special lui Ciprian Tătăruşanu. 

”Când vede camerele tv, face un pas înapoi: Nu sunt genul care merge în cluburi. Este la polul opus al portarilor mai nebuni, imprevizibili, care se bazează pe instinct. Este un tip retras şi liniştit, care locuieşte într-o vilă din apropiere de Milano, unde se dedică familiei când nu e la antrenamente. 

A jucat doar 5 meciuri sezonul trecut, în Serie A şi Europa League. A închis poarta cu Sparta Praga, a fost decisiv în Cupa Italiei contra lui Torino. A comis erori cu Roma, scor 3-3, în singura partidă jucată în Serie A. Este redutabil la penalty-uri - a apărat 9 în carieră, dintre care unul în faţa lui Fernando Torres. 

Ca o curiozitate, Tătăruşanu este şi unul din jucătorii Milanului cu cele mai multe prezenţe în cupele europene, 61. Are şi 73 de selecţii la naţionala României, de la care s-a retras în noiembrie anul trecut.

A ajuns în semifinalele Europa League cu Fiorentina lui Montella. Acolo, la formaţia viola, a cunoscut o perioadă frumoasă cu două sezoane ca titular şi 39 de meciuri fără gol primit.

A ajuns vara trecută la Milano, singur cu maşina personală. A stat la hotel, a luat cina, iar a doua zi a făcut vizita medicală. În linişte, fără camere tv, pentru că aşa e firea lui Ciprian”, l-au descris ziariştii de la Gazzetta dello Sport.

Afla mai multe despre: ac milanciprian tatarusanustefano pioli 

viewscnt
Articole similare