Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Olympique Lyon i-a decis soarta lui Tătăruşanu. Ce a declarat Sylvinho

Antrenorul lui Olympique Lyon i-a decis soarta lui Tătăruşanu. Ce a declarat Sylvinho

Ligue 1

Comentarii

Tehnicianul echipei Olympique Lyon, Sylvinho, l-a lăudat, luni, pe Ciprian Tătăruşanu, însă a precizat că românul este portarul numărul doi al formaţiei din Ligue 1.

“Ciprian Tătăruşanu este un mare fotbalist. Este un mare profesionist. Are un comportament super. Este portarul numărul doi ale echipei”, a spus tehnicianul într-o conferinţă de presă

Săptămâna trecută, preşedintele clubului Olympique Lyon, Jean-Michel Aulas, a notat, pe Twitter, că lui Ciprian Tătăruşanu nu i s-a promis la venirea la gruparea franceză că portarul Anthony Lopes va pleca. “Nu i s-a promis nicio clipă lui Tătă că Anthony o să plece: concurenţa este logică, doi portari internaţionali la un club european cu ambiţii este regula!”, a scris Aulas.

Aulas a reacţionat astfel în contextul în care selecţionerul Cosmin Contra a vorbit despre Tătăruşanu, titularul incontestabil care a ajuns rezervă după transferul la Olympique Lyon. Tehnicianul a precizat că o soluţie pentru Tătăruşanu ar fi să fie împrumutat la o altă echipă. "El avea acord verbal cu Lyon când a fost convocat (n.r - la naţională). Lyon voia să-l vândă pe Lopes (n.r. - portarul titular). Ei erau în discuţii cu o altă echipă şi au apelat la Tătăruşanu. Şi i-au promis că Lopes plecă şi el va rămâne numărul 1 la Lyon. S-au rupt negocierile cu acea echipă, nu au mai venit oferte care să placă clubului, a venit Silvinho (n.r. - antrenor), care a zis că-l vrea pe Lopes să rămână. Şi atunci Tătăruşanu a ajuns într-o situaţie în care trebuie să caute o soluţie. Acum încearcă să vorbească cu conducătorii să-l dea împrumut, să joace”.

Afla mai multe despre: tatarusanu 

viewscnt
Articole similare