Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Poli Iaşi, autoironic după victoria cu Chiajna: „A câştigat şi Stoican un meci şi gata, visează la play-off”

Antrenorul lui Poli Iaşi, autoironic după victoria cu Chiajna: „A câştigat şi Stoican un meci şi gata, visează la play-off”

Superliga

Comentarii

Flavius Stoican, antrenorul lui Poli Iaşi, a afirmat în cadrul unei conferinţe de presă că deşi echipa sa a obţinut o victorie categorică în faţa Concordiei Chiajna, scor 3-0, este prea devreme pentru a se discuta de accederea în play-off-ul Ligii 1.

Stoican speră că această victorie să readucă liniştea în interiorul clubului: „Este devreme. Acum dacă dau o declaraţie că sperăm la play-off, lumea zice <<a câştigat şi Stoican un meci şi gata, visează la play-off>>. Gândul meu este la mult mai mult. Mă gândesc la lucruri mult mai mari, dar trebuie să fim foarte asezaţi, atenţi în ceea ce vrem să facem. Trebuie să fim responsabili, începând de la primul om din club, până la ultimul. Trebuie să fim toţi ca o familie, pentrut că numai aşa reuşim. Avem potenţial, dar jucătorii trebuie să fie sprijiniţi şi în momente dificile”.

”A fost o descătuşare acest meci. M-a mult decât rezultatul, m-a mulţumit evoluţia fiecăruia dintre ei”, a mai spus antrenorul lui Poli Iaşi.

În sezonul precedent, cu Flavius Stoican la conducere, Poli Iaşi s-a calificat în play-off-ul Ligii 1, unde s-a clasat pe locul al şaselea.

Afla mai multe despre: poli iasi 

viewscnt
Articole similare