Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Rapid Viena: ”Îi mulţumesc lui Andrei Vlad, nu mă aşteptam să greşească!” Ce spune despre meciul cu FCSB

Antrenorul lui Rapid Viena: ”Îi mulţumesc lui Andrei Vlad, nu mă aşteptam să greşească!” Ce spune despre meciul cu FCSB

UEFA Europa League

Comentarii

Goran Djuricin spune că jucătorii săi au început cu frică meciul cu FCSB, dar şi-au revenit după pauză. Antrenorul lui Rapid Viena a ţinut să-i mulţumească lui Andrei Vlad pentru gafa pe care a făcut-o la golul marcat de austrieci.

FCSB a început bine meciul cu Rapid Viena şi a intrat la pauză cu scor de calificare, 2-0. Goran Djuricin spune că jucătorii săi au intrat cu teamă şi au cedat în faţa publicului de pe National Arena. Apoi, la pauză, lucrurile s-au schimbat:

”În prima repriză am resimţit din plin presiunea publicului, nu am reuşit să ţinem de minge aşa cum ne-am dorit, am jucat cu teama, s-a văzut frica din jocul nostru, am fost nervoşi. Aşa cum ne aşteptam, FCSB a pus o presiune foarte mare, a jucat cu mingi lungi, iar noi încercam mereu pe mingea a doua să recuperăm. S-a îmtâmplat până într-un moment nefericit, când FCSB a făcut 2-0. La pauză ne-am vorbit, am spus că trebuie să revenim fără frică, să jucăm cât de bine putem, să nu mai facem acel tiki-taka în defensivă pe care îl făceam şi uite că am reuşit, ne-am creat ocazii şi pot spune că a fost cea mai frumoasă  înfrângere din cariera mea”, a declarat Goran Djuricin.

Când FCSB conducea cu 2-0, portarul Andrei Vlad a făcut o greşeală foarte mare şi austriecii au marcat golul care le-a adus calificarea. Antrenorul lui Rapid Viena i-a mulţumit lui Vlad: ”(n.r. întrebat dacă se aştepta ca Vlad să le facă un cadou) Nu, nu m-am gândit, ţin să îi mulţumesc pe această cale, însă am avut şi noi două ocazii singuri cu portarul, aşa că pot spune că a fost just”.

 

Afla mai multe despre: goran djuricinrapid vienafcsbeuropa league 

viewscnt
Articole similare