Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Rapid Viena şi-a dezvăluit planurile pentru returul cu FCSB: "Ăsta e obiectivul nostru"

Antrenorul lui Rapid Viena şi-a dezvăluit planurile pentru returul cu FCSB: "Ăsta e obiectivul nostru"

FCSB

Comentarii

Tehnicianul Goran Djuricin a declarat, miercuri seară, că pentru Rapid Viena cheia succesului este să marcheze un gol în meciul cu FCSB, de joi, din returul play-off-ului Ligii Europa.

"Avem două goluri avantaj, dar am primit unul acasă şi am văzut de multe ori că poate conta. Trebuie să intrăm foarte curajoşi, să nu ne lăsăm influenţaţi de ei, trebuie să ne facem jocul cu calm pentru calificare. Cu siguranţă se poate spune că am avut şi un pic de noroc în tur, dar avem două goluri avans şi vom face totul pentru a ne califica. Ar fi o greşeală să venim la Bucureşti pentru 0-0, nici nu este mentalitatea noastră. Obiectivul nostru este să marcăm un gol. Gnohere poate fi periculos, de multe ori, aşa cum am văzut în tur, dar vom fi atenţi la toată echipa. Şanseşe ca Ivan să intre pe teren au crescut după ultimele două jocuri, pentru că a evoluat bine. Cheia succesului este să marcăm un gol, nu ne vom ascunde, vom ieşi la joc, deşi ne aşteptăm la ofensivă din partea FCSB. Şanse de a ne califica există, dar decât de vorbim de cifre mai bine vom vedea la ora jocului", a declarat Djuricin.

Formaţia FCSB a fost învinsă, joi trecută, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-0), de echipa Rapid Viena, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Returul va avea loc mâine, de la ora 21.30, la Bucureşti.

Afla mai multe despre: djuricinrapid vienafcsb 

viewscnt
Articole similare