Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui RB Leipzig spune lucrurilor pe nume după înfrângerea cu PSG. Unde a fost decisă partida

Antrenorul lui RB Leipzig spune lucrurilor pe nume după înfrângerea cu PSG. Unde a fost decisă partida
Comentarii

Julian Nagelsmann, tehnicianul lui RB Leipzig, a recunoscut la finalul partidei cu PSG inferioritatea formaţiei sale.

Nagelsmann a explicat că elevii săi s-au pierdut cu firea după ce au primit primul gol destul de rapid. Mai mult decât atât, antrenorul lui Leipzig consideră că fix când jocul echipei sale a început să se lege, a venit golul al treilea care a îngropat definitiv şansele nemţilor de a juca finala Ligii Campionilor.

”Rivalii de astăzi au fost mai buni la toate capitolele şi trebuie să acceptăm asta. După ce am încasat primul gol ne-am pierdut cu firea, am început să greşim foarte multe pase în jumătatea noastră.

Când jocul a început să se lege, PSG a marcat al treilea gol şi practic totul s-a terminat. PSG a fost o echipă mai puternică decât Atletico. Mai avem lucruri de îmbunătăţit pentru a câştiga la acest nivel.”, a declarat, după înfrângerea cu PSG, Julian Nagelsmann.

Paris Saint-Germain a învins-o pe RB Leipzig, scor 3-0, şi s-a calificat în finala UEFA Champions League. Golurile partidei au fost înscrise de Marquinhos, Di Maria, Bernat în minutele 13, 42 şi 57. Argentinianul Angel Di Maria a fost cel mai bun om de pe teren, oferindu-le celorlalţi doi marcatori pasele de gol.

A doua finalistă va fi aleasă dintre Bayern Munchen şi Lyon. A doua semifinală din UEFA Champions League se joacă miercuri, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1 şi în format LIVE VIDEO pe www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: rb leipzigpsgjulian nagelsmann 

viewscnt
Articole similare