Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Rennes, reacţie de mare campion după înfrângerea cu CFR Cluj: "Îi felicit!" Pe cine a remarcat: "A fost excelent"

Antrenorul lui Rennes, reacţie de mare campion după înfrângerea cu CFR Cluj: "Îi felicit!" Pe cine a remarcat: "A fost excelent"
Comentarii

Antrenorul echipei Rennes, Julien Stephan, a avut o reacţie plină de fair-play, după ce formaţia sa a fost învinsă de CFR Cluj în grupele Europa League.

Deşi CFR Cluj a obţinut o victorie chinuită, francezul a avut doar cuvinte de laudă pentru echipa antrenată de Dan Petrescu.

"Am avut ocazii mai multe decât adversarul, dar fotbalul este despre eficienţă. Din păcate, astăzi, la fel ca la începutul sezonului, nu am putut să concretizăm. Părăsim competiţia. Este o decepţie. Incapacitatea noastră de a marca este o mare problemă în această perioadă a sezonului.

A fost excelent, concentrat, ne-a anulat toate ocaziile. Îi felicit pe cei de la CFR Cluj, foarte curajoşi, eficienţi. Mult succes în continuare!

Meciul de acasă s-a jucat în anumite circumstanţe, astăzi am avut ocazii mari. Este o decepţie mare să fim învinşi de două ori de CFR Cluj. Sper să ne ajute în campionat aceste meciuri din Europa League", a declarat antrenorul echipei Rennes, Julien Stephan, la microfonul Telekom Sport.

CFR Cluj a învins Rennes cu acelaşi scor ca în Franţa, 1-0

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Rennes, într-un meci din etapa a patra a grupei E a Ligii Europa. Clujenii au marcat în minutul 87, prin Mario Rondon, care a fost apoi eliminat. Francezii nu mai au nicio şansă de calificare în faza următoare a competiţiei. În celălalt meci din grupă, Lazio a pierdut cu Celtic, scor 1-2

CFR Cluj şi Rennes au fost adversare şi în etapa trecută a fazei grupelor, când clujenii s-au impus în Franţa cu scorul de 1-0. Atunci, Rennes a încheiat jocul în nouă fotbalişti, iar CFR Cluj în zece.

La Cluj-Napoca, cele două formaţii au început meciul în următoarele formule:

  • CFR Cluj: Arlauskis – Peteleu, Burcă, Boli, Camora – Culio, Bordeianu – Deac, Djokovic, Omrani – L. Traore. Antrenor: Dan Petrescu
  • Rennes: Salin – H. Traore, Da Silva, Gnagnon, Maouassa – Del Castillo, Bourigeaud, Grenier, Raphinha – Hunou, Niang. Antrenor: Julien Stephan.

Meciul este arbitrat de o brigadă din Portugalia, formată din Tiago Martins (central), Luis Campos, Pedro Almeida (asistenţi) şi Hugo Miguel (rezervă).

În acest moment, clasamentul grupei este următorul: 1. Celtic – 8 puncte, 2. CFR Cluj – 7 puncte, 3. Lazio – 4 puncte, 4. Rennes – 2 puncte.

Afla mai multe despre: julien stephan 

viewscnt
Articole similare