Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Standard Liege, discurs superb după ce Răzvan Marin a fost prezentat oficial la Ajax: ”Îi mulţumesc foarte mult!”

Antrenorul lui Standard Liege, discurs superb după ce Răzvan Marin a fost prezentat oficial la Ajax: ”Îi mulţumesc foarte mult!”

Stranieri

Comentarii

Michel Preud'homme, antrenorul lui Standard Liege, a avut un discurs plin de laude la adresa lui Răzvan Marin, după ce internaţionalul român a fost prezentat oficial la Ajax Amsterdam.

Răzvan Marin a fost anunţat oficial de Ajax Amsterdam, unde va juca din vară. Olandezii au plătit 12,5 milioane de euro pentru mijlocaşul de 22 de ani, pe care-l consideră foarte potrivit pentru stilul pe care-l au. Michel Preud'homme, antrenorul care-l pregăteşte pe Răzvan Marin la Standard, a reacţionat şi el după oficializarea transferului:

”Când Răzvan a venit la Standard Liege, în 2007, cei care l-au observat nu au realizat că are atâtea calităţi încât să ajungă în punctul în care să fie râvnit în fiecare perioadă nouă de mercato. Aş vrea să-i mulţumesc foarte mult pentru contribuţia sa valoroasă şi pentru dorinţa de a se implica total la clubul nostru, până la finalul sezonului”, a declarat Michel Preud'homme pentru site-ul oficial al lui Standard.

 

Afla mai multe despre: razvan marinmichel preud'homme 

viewscnt
Articole similare