Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Tătăruşanu, Stefano Pioli, îşi va prelungi contractul cu AC Milan! Ultimele veşti din Serie A

Antrenorul lui Tătăruşanu, Stefano Pioli, îşi va prelungi contractul cu AC Milan! Ultimele veşti din Serie A
Comentarii

Antrenorul Stefano Pioli îşi va prelungi, vineri, contractul cu AC Milan, grupare la care evoluează şi portarul Ciprian Tătăruşanu, informează lequipe.fr.

Antrenorul lui Tătăruşanu, Stefano Pioli, îşi va prelungi contractul cu AC Milan! Ultimele veşti din Serie A

Lui Pioli îi expiră actuala înţelegere vara viitoare. Noul contract va fi valabil până în 2023, cu posibilitatea unui an suplimentar.

Salariul tehnicianului de 56 de ani este acum de trei milioane de euro pe sezon plus bonusuri.

El este în funcţie din octombrie 2019, când l-a înlocuit pe Marco Giampaolo, iar echipa era pe locul 13 în clasament. Prima înţelegere a fost valabilă până în vara anului 2020, dar a fost prelungită cu doi ani.

Milan a ocupat locul 2 la finalul ediţiei trecute a campionatului, după Inter Milano. Acum, după 13 etape, formaţia lui Tătăruşanu este pe aceeaşi poziţie, la egalitate de puncte, 32, cu liderul Napoli.

Miercuri, AC Milan s-a impus, cu 1-0, pe terenul formaţiei Atletico Madrid, în etapa a V-a a Grupei B a Ligii Campionilor.

După primul succes în faza grupelor, Milan are şanse de calificare în optimi. Echipa italiană ocupă locul 3, cu 4 puncte, după Liverpool, 15 puncte, şi FC Porto, 5 puncte, şi la egalitate cu Atletico Madrid, de pe locul 4. În ultima etapă, la 7 decembrie, se dispută partidele AC Milan – Liverpool şi FC Porto – Atletico Madrid.

În carieră, Pioli a mai pregătit formaţiile Salernitana, Modena, Parma, Grosseto, Piacenza, Sassuolo, Chievo, palermo, Bologna, Lazio, Iner Milano şi Fiorentina.

Tătăruşanu, pe val la AC Milan

Ciprian Tătăruşanu (35 de ani) a profitat de accidentarea lui Mike Maignan şi a apărat poarta lui AC Milan în mai multe meciuri importante.

Tătăruşanu a devenit, duminică, primul portar al echipei AC Milan care a apărat un penalty în derby-urile cu Inter Milano, în ultimii 40 de ani.

Perfomanţa precedentă i-a aparţinut lui Ottorino Piotti, care a parat lovitura de la 11 metri executată de Evaristo Beccalossi, în sezonul 1981/1982.

Ciprian Tătăruşanu VS Mike Maignan. Italienii au tras concluzia: "Cifrele nu mint"

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanustefano pioliac milan 

viewscnt
Articole similare