Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Vitesse a rămas impresionat de Viitorul: ”Acest lucru este foarte rar în Europa”

Antrenorul lui Vitesse a rămas impresionat de Viitorul: ”Acest lucru este foarte rar în Europa”

UEFA Europa League

Comentarii

Leonid Slutsky, antrenorul lui Vitesse, a vorbit la superlativ despre Viitorul şi despre ceea ce a reuşit Gică Hagi să facă dintr-o echipă construită de la zero. Viitorul şi Vitesse se întâlnesc joi, de la 18:00, în turul II al Ligii Europa.

Fosta campioană a României va încerca să treacă şi de Vitesse, care este însă favorită clară la calificare. Totuşi, Leonid Slutsky, antrenorul lui Vitesse, susţine că a rămas impresionat de ceea ce a realizat Hagi la Viitorul, dar şi de stilul de joc pe care-l are fosta campioană a României:

”Ştiu că este un proiect special pentru domnul Hagi şi ştiu că aveţi o mulţime de jucători sclipitori. Nu vorbim doar de jucători tineri talentaţi. Aceştia sunt cu adevărat nişte jucători sclipitori. Ştiu că jucaţi un fotbal foarte atrăgător, în stilul tiki-taka, în genul Barcelonei. Şi sincer, aveţi şi jucătorii pentru acest sistem. Acesta este un lucru foarte rar în Europa în ziua de azi”, a declarat Leonid Slutsky la conferinţa de presă.

Leonid Slutsky este antrenor la Vitesse din martie din 2018 şi până acum le-a mai pregătit pe Olimpia Volgograd, Uralan Elista, FC Moscova, Krylia Sovetov, ŢSKA Moscova, naţionala Rusiei şi Hull City.

Afla mai multe despre: vitesseviitoruleuropa leagueleonid slutsky 

viewscnt
Articole similare