Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Young Boys despre confruntarea cu CFR Cluj: ”Adversarul joacă foarte bine. Trebuie să fim pregătiţi”

Antrenorul lui Young Boys despre confruntarea cu CFR Cluj: ”Adversarul joacă foarte bine. Trebuie să fim pregătiţi”

CFR Cluj

Comentarii

Young Boys Berna este gata de primul duel contra campioanei României, CFR Cluj. Antrenorul David Wagner a susţinut conferinţa de presă oficială înainte de meci.

Antrenorul elveţienilor, David Wagner este un nume cunoscut în Germania. Antrenorul a lucrat alături de Jurgen Klopp, inclusiv la Borussia Dortmund, iar ulterior a preluat formaţia secundă a clubului, precum şi formaţiile Huddersfield Town din Anglia şi Schalke 04 din Germania.

Wagner, un fost atacant la echipe ca Mainz, Eintracht şi Schalke a vorbit despre partida cu CFR Cluj: ”Este primul nostru joc în deplasare, echipa adversă joacă foarte bine aşa că trebuie să ne pregătim pentru o prestaţie foarte bună pentru acest joc” a spus tehnicianul care a explicat şi situaţia jucătorilor incerţi înainte de acest meci, portarul Von Balmoos şi atacantul Meschak Elia: ”Am avut un antrenament în ziua precedentă, ei s-au antrenat aproape normal, dar nu sunt sigur că ei vor putea să joace în acest meci. Ceilalţi jucători sunt bine din punct de vedere fizic, au jucat şi au jucat foarte bine inclusiv cei care au folosiţi mai târziu. Am folosit foarte mult şi jucătorii care în mod normal sunt rezerve, sunt în formă foarte bună şi este probabil să-i folosim pe toţi cei care sunt pregătiţi să joace” a mai spus Wagner.

Wagner nu era antrenorul elveţienilor la precedentul duel cu formaţia din Gruia: ”Este adevărat, dar şi CFR are un antrenor nou şi cunosc foarte bine rezultatele din sezonul trecut. Cu toate acestea, deşi este un alt sezon şi jucăm în altă ligă, situaţia este diferită, dar ca şi anul trecut echipele sunt foarte bune. Am dori să ne calificăm mai departe şi să ajungem în play off şi bineînţeles vrem să continuăm aceată performanţă bună şi în meciurile de acasă.” a mai spus David Wagner.
 

Afla mai multe despre: david wagneryoung boys berna 

viewscnt
Articole similare